Adelina Pestrițu, în costum de baie la piscină. Cum s-a pozat vedeta

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 27 iulie 2020, 11:32
Adelina Pestrițu și-a petrecut weekendul la piscină, alături de soțul său, Virgil Șteblea, și micuța Zeny. Frumoasa brunetă și-a dezvăluit formele sculptate și și-a etalat silueta în costume de baie care mai de care mai incitante.

Adelina Pestrițu a reușit, la doar 33 de ani, să devină influencerul numărul 1 din România, lucru recunoscut și internațional, având în vedere că vedeta a fost premiată la gala „E! People’s Choice Awards 2019”, desfășurată în Los Angeles.

Adelina Pestrițu este foarte activă pe contul de Instagram, unde are peste 1,5 milioane de urmăritori, dar și pe cel de Facebook, unde zilnic postează fotografii și-și ține fanii la curent cu noutățile apărute în viața sa. Ultimele fotografii, într-un superb costum de baie roz, au făcut ravagii printre fani și imaginile au strând rapid zeci de mii de aprecieri.

Citește și EXCLUSIV! Materia la care INNA avea numai note mici în școală

Adelina Pestrițu, ce-i drept, arată impecabil și are o condiție fizică foarte bună, antrenamentele sportive fiind pe lista de priorități a sa. Frumoasa brunetă a lucrat, în exclusivitate pentru Unica, câteva dintre exercițiile la sală care o ajută să se mențină în formă.

Citește și – EXCLUSIV! Mirela Oprișor a recunoscut: a fost hărțuită sexual de un coleg! Despre cine este vorba

Citește ediția de august a revistei Unica. O vei găsi în chioșcul electronic de reviste Ringier, alături de edițiile anterioare de anul acesta. O poți răsfoi direct de aici.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter