Adelina Pestriţu se bronzează la Mamaia!

Începând de miercuri, 4 iulie, vedetele Kanal D îşi dau întâlnire cu telespectatorii fideli pe plaja Kanal D Summer Studio din Mamaia (zona Cazino-Telegondola).
Pana la mijlocul lunii august, in fiecare zi, vedetele Kanal D iau parte la jocuri pe plaja, concursuri, sesiuni de autografe si sedinte foto pe malul marii, in statiunea Mamaia.

Primul care si-a facut bagajele pentru distractia de pe litoral este Cove. Prezentatorul emisiunii “Nunta cu surprize” isi da intalnire cu fanii Kanal D, miercuri, 4 iulie, la Kanal D Summer Studio. Joi, 5 iulie si vineri, 6 iulie, Mihai Ghita, prezentatorul emisiunii “Asta-i Romania” va juca fotbal si volei, va oferi o multime de premii turistilor si va interactiona cu publicul pentru a adduce buna dispozitie pe plaja Kanal D.  Sambata si duminica, in fiecare zi incepand cu ora 10.00, la Kanal D Summer Studio, Adelina Pestritu va face plaja si va da startul celor mai fiebinti competitii de pe litoral.

“Va astept cu mic cu mare, la Mamaia, pe plaja Kanal D Summer Studio. Vom face o multime de concursuri cu premii, ne vom duela la volei si fotbal, vom avea batai cu apa, intr-un cuvant distractie de zile mari”, ne-a declarat prezentatoarea emisiunii “D Paparazzi”.
Foto: arhiva Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter