Ce a făcut Adelina Pestrițu cu banii câștigați în urma proceselor cu nepotul lui Gigi Becali

De Bianca Prangate, pe Ultimul update Joi, 02 septembrie 2021, 13:11

Acum câțiva ani, Adelina Pestrițu a fost atacată în spațiul online de către Lucian Becali, nepotul lui Gigi Becali.

Adelina Pestrițu a trecut în 2016 printr-o perioadă mai dificilă după despărțirea de Speak. La puțin timp după, Lucian Becali a postat pe pagina lui de Facebook un mesaj în care o făcea pe vedetă prostituată, acuzând-o că face sex pe 3.500 de euro. Adelina i-a intentat proces pentru calomnie, iar instanța i-a dat acesteia dreptate, obligându-l pe Lucian Becali să plătească aproape 3.500 de euro.

Ce a făcut însă Adelina Pestrițu cu banii? Ea ne-a povestit totul într-un interviu exclusiv oferit pentru ediția de septembrie a revistei Unica, pe a cărei copertă și apare. Adelina a spus că de mai multe ori a donat banii câștigați în procese, iar acest lucru s-a întâmplat și de această dată.

„De exemplu, banii câștigați în urma proceselor de defăimare cu nepotul lui Gigi Becali, 19.000 de lei, au fost donați așa cum am promis și cum i-am primit către Asociația O Inimă, care strânge fonduri pentru Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului”, a zis ea. „Pentru mine tot ce se întâmplă reprezintă o lecție care într-un final mă duce spre ceva bun și cu sens. Simt că Dumnezeu comunică prin oameni și am simțit asta ori de câte ori am fost la locul și momentul potrivite pentru a contribui la salvarea unei vieți”.

Citește și: Revista Unica de septembrie este la chioșcuri! Adelina Pestrițu, regina online-ului, pe copertă

Citește și: Adela Popescu a vorbit despre revenirea la „Vorbește Lumea” după mai puțin de două luni de la a treia naștere

Citește și: Viviana Sposub și George Burcea s-au împăcat. Cum a fost cuplul fotografiat

Citește și: Fiica cea mică a lui Mihai Petre a împlinit 3 ani. Cât de frumoasă este Ariana

Deși nu vorbește des despre asta, Adelina Pestrițu nu se sfiește de actele de caritate. Când am întrebat-o despre acest lucru, ea s-a destăinuit: „Având o comunitate mare, am știut întotdeauna că alături de ei pot schimba viețile oamenilor. Inclusiv ale celor care au primit un diagnostic care i-a mișcat din temelii. Cauzele umanitare în care m-am implicat au fost tratate cu seriozitate de cei care îmi sunt zi de zi alături și au contribuit activ la șansa de viață a oamenilor”.

„M-am implicat în multe campanii din tot sufletul și cu toată credința: Asociația Blondie cu care am și zburat la Milano pentru a duce la operație patru copii cu probleme grave de sănătate, Save Mihăiță SMA2 pentru care am strâns peste 300 000 de euro în câteva zile, Life for Robert SMA2, campania pentru regretatul Răzvan Iordache, scaun cu rotile comandat și cumpărat de mine special pe măsurile Anei Maria German, am donat rochia de mireasă într-o licitație cu scop caritabil, pentru a contribui la modernizarea Secției de Pediatrie a Spitalului Municipal din Câmpulung-Muscel în care m-am născut”, a zis Adelina.

Ea a mai adăugat apoi: „Și câte și mai câte, nu-mi pot aminti de toate acum. Fac donații lunar, fie că postez sau nu. Haine, bani, alimente. Sunt lucruri pe care, dacă le-am făcut publice, am ales această variantă pentru că am știut cât de reală este puterea exemplului (dovadă Campania pentru Mihăiță, unde s-au strâns 300 000 de euro în nici o săptămână)”.

Revista Unica de septembrie se găsește din 25 AUGUST la punctele stradale de difuzare a presei, în lanțurile Metro și în rețeaua Inmedio.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter