Poze: Ce bine le stă împreună! Adelina Pestriţu şi antrenorul ei, un cuplu perfect

De Adina Radu, pe

Nu ştim dacă relaţia lor este mai mult decât profesională, dar cu siguranţă ar alcătui un cuplu foarte frumos. E vorba de Adelina Pestriţu şi antrenorul ei de fitness, Bo Pricop.
Adelina Pestriţu este una din vedetele care merg în mod regulat la sală şi asta se vede pentru că arată foarte bine, deşi a declarat că este o gurmandă şi nu poate ţine dietă. Meritul este şi al antrenorului ei, Bo Pricop, care o supraveghează îndeaproape la sală.
Adelina a postat pe Facebook aceste poze în care apare alături de antrenor, prilej pentru noi să observăm cât de bine le stă împreună. Deşi nu au existat zvonuri despre o relaţie între ei, trebuie să recunoaştem că ar fi un cuplu perfect, cel puţin din punct de vedere al aspectului.
Chiar dacă nu este la fel de cunoscut ca şi clienta lui, Bo nu e străin de lumea fitnessului. El este numit „antrenorul vedetelor” pentru că lucrează cu multe persoane publice din România. În plus, fizicul lui impecabil a atras atenţia unui mare producător de lenjerie aşa că a cochetat şi cu modelling-ul, apărând în mai multe poze sexy.
Întrebat de libertatea.ro care sunt cele mai frumoase vedete din România, Bo a menţionat-o şi pe Adelina Pestriţu printre favoritele sale, lăudând-o pentru perseverenţa de care dă dovadă la sală.
adelina pestritu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter