EXCLUSIV: Adelina Chivu, aventură online

De Viva.ro, pe

Adelina Chivu este decisă să demareze un proiect online. Şi cum de la Milano vine moda, fosta jurnalistă s-a gândit la un business legat de zona fashion.
De la ce item pornesti alegerea unei tinute?
In general de la incaltaminte. Pentru scoala imi aleg mereu incaltari comode pentru ca merg pe jos in fiecare zi si nu am dispozitie de mers pe tocuri la 7 dimineata. Normal ca si tinuta va fi una lejera si confortabila. Cu tocurile nu sunt buna prietena si admir foarte mult femeile care poarta toc la ora 12 la pranz. Mi se par feminine si sexy.
Recent s-a incheiat Saptamana Modei de la Paris. Ce show ti-a placut cel mai mult?

Eram in plina sesiune si nu am reusit sa ajung decat la show-ul Prada. Un spectacol interesant si… foarte scurt. Din cate am inteles de la colegii mei, prezentarile brandurilor bridge sunt cele mai spectaculoase. Cei din pret-a-porter sunt mai minimalisti. Ce ma bucura pe mine este ca si in cadrul acestor manifestari apar din ce in ce mai des activitati digitale.

Dintre tendintele sezonului, care este preferata ta?

Eu nu vanez trenduri. Optiunile mele sunt relativ constante. Cand apar colectiile noi, eu caut ce mi se potriveste mie, nu ce e in trend. Daca as urma trendul de anul acesta, ar trebui sa fiu o zebra… Prefer sa raman Adelina.

Crezi ca in afaceri sunt mai importante studiile de specialitate sau flerul?

Cred ca amandoua sunt la fel de importante. Degeaba ai fler daca nu stii ce sa faci cu el. Eu mereu am crezut in importanta studiilor, mai ales pentru o femeie. In plus, ai mai multa credibilitate si incredere in tine, ai o baza. Bine, acum depinde si cum ai facut studiile astea, daca ai invatat sau ai platit atestarile pe care le ai…
Vezi continuarea interviului pe viva.ro. CLICK AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter