Adda l-a făcut pe Răzvan Simion să plângă. „Așa grav?”

De Unica.ro, pe

Adda a fost recent diagnosticată cu Borelioza și Bartonella, motiv pentru care urmează un tratament agresiv. Invitată în platoul emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani”, solista a vorbit despre afecțiunea de care suferă, dezvăluirile sale făcându-l pe Răzvan Simion să lăcrimeze.

Adda l-a făcut pe Răzvan Simion să plângă. „Așa grav?”

„Faptul că am scos anumite alimente care hrănesc ce am eu acum în organism m-a ajutat să țin cumva sub control și să nu ajung mult mai grav. Dacă eu nu țineam acel regim strict și nu luam vitamine, suplimente, eu acum nu eram cu tine pe canapea”, a explicat Adda.

„Așa grav?”, a întrebat Răzvan Simion. „Da, dar mă bucur că știu ce am. Sunt mult mai bine. Eu am presimțit cumva. Din octombrie anul trecut am tot întrebat doctorii. Mi s-a spus că sunt nebună, m-au trimis la psiholog. Mi-am dat seama când mi-a paralizat piciorul pe ambreiaj, nu am mai putut să îl ridic. Atunci mi-am dat seama despre ce e vorba. Sunt vie, vreau să trăiesc, să mă bucur de toate lucrurile din viața mea. Nu vreau să plâng”, a mai spus solista.

„Lasă că plâng eu”, a replicat Răzvan, cu lacrimi în ochi. „Dar nu e de plâns. Acum simt că trăiesc cu adevărat, mă bucur cu adevărat de absolut tot ce e în jurul meu. Vreau să las lucruri în urmă, vreau să fac muzică frumoasă și sunt convinsă că mă voi vindeca. Deja sunt vindecată”, a încheiat artista.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Adda, despre perioada dificilă de după mutarea în București: „A fost horror”

ADDA, dezvăluiri despre prima iubire: „Am suferit foarte mult”

ADDA s-a fotografiat nemachiată. „Azi am curaj să-mi arăt fața imperfect de perfectă”

„Iau 26 de pastile pe zi. A început să devină o normalitate și nu o corvoadă. Urmează încă 4 luni de înghițit pastile și apoi 18 luni de injecții. 80 la număr. Mă simt puternică. Mă simt mai bine. În curând o să revin. Cu totul. Cu cea mai bună versiune a mea”, mai spunea Adda recent.

Adda și Cătălin Rizea s-au căsătorit în anul 2016. Împreună au un fiu, Alexandru, în vârstă de 4 ani. Cuplul deține împreună o firmă de care se ocupă în mod egal. Perechea are un studio de înregistrări intitulat Baladda Records.

Cătălin Rizea a devenit treptat managerul și impresarul Addei, iar, datorită colaborării lor profesionale, cei doi petrec foarte mult timp împreună. Au participat împreună în show-ul „Asia Express”, iar pe cont propriu, Cătălin a făcut parte și din competiția culinară „Chefi la cuțite”.

Foto: Captură YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter