Adda, în lacrimi la Asia Express. Ce mesaj a primit artista de la Alexandru, băiețelul ei

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 08 aprilie 2020, 18:16
Concurenții care au mai rămas în competiția Asia Express au fost aseară martorii unei surprize de proporții. Aceștia au primit mesaje video de susținere și încurajare de la oamenii cei mai dragi din viața lor.

Dacă Alina Ceușan a avut surpriza să-l vadă pe soțul său într-un Instastory, primul pe care acesta l-a făcut în viața lui, iată că i-a venit și rândul cuplului format din Adda și Cătălin Rizea să fie luați prin surprindere întocmai de băiețelul lor, Alexandru, în vârstă de 4 ani: „Tati și mami vă aștept acasă și vă iubesc!” – a spus micuțul, moment în care Adda, dar și ceilalți concurenți și Gina Pistol, au izbucnit în lacrimi.

Citește și – Soțul Alinei Ceușan a făcut primul Instastory din viata lui. Ce mesaj i-a transmis bloggeriței

Momentul a fost emoționant și încurajator pentru Adda și soțul său: „Chiar dacă am gura mare, sunt sensibilă!” – a punctat artista printre lacrimi.

Adda și soțul său, Cătălin Rizea, sunt căsătoriți din 2016 și formează una dintre cele mai puternice echipe, atât la Asia Express, cât și în viața reală. Chiar dacă izbucnesc certuri între ei și artista se aprinde imediat, cei doi reușesc să depășească momentele și să se împace: „Pentru noi Asia Express e una din cele mai mari provocări pe care le vom trăi în cuplu. O să ne arate care sunt limitele noastre și cât de puternici suntem. Ne bucurăm mult că mergem împreună. Noi nu ne putem dezlipi unul de celălalt nicio secundă, pentru că ne iubim foarte mult și simțim că suntem suflete-pereche”, – spunea Adda înainte să plece în competiție.

Citește și – Lidia Buble, despre perioada de izolare cu Răzvan Simion: „Nu ar fi exclus să ieșim și cu bublișorul mic”

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter