Adda a izbucnit la Asia Express. De ce a făcut artista criză de nervi. „Îmi vine să-i crăp capul!”

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Marți, 25 februarie 2020, 12:43

Adda și soțul ei Cătălin Rizea trec prin cea mai mare provocare a vieții lor. Cei doi formează un cuplu minunat, dar în reality show-ul Asia Express nu par a face o pereche atât de închegată. Cătălin este cel care are un spirit de învingător mai bine dezvoltat și cel care vrea mereu să fie conducătorul echipei, în timp ce Adda se simte adesea ignorată și lăsată deoparte.

În ediția de luni seara, difuzată pe Antena 1, Adda a cedat nervos și s-a certat cu soțul ei ca la ușa cortului. Adda a clacat când, în drum spre Manila, Cătălin a decis să aleagă un drum diferit față de restul concurenților, deși ea îi spusese de la bun început că nu este bine ce face. Frumoasa cântăreață l-a jignit pe Cătălin și și-a descărcat nervii pe el, reproșându-i că nu are încredere în intuiția ei și spunându-i că-i vine să-i „crape capul”.

Citește și ADDA, despre depresia postnatală: „Eram foarte panicată că nu o să mă descurc, plus că nu îmi recunoșteam corpul”

Adda, la un pas să facă un atac de panică

„I-am spus de la început că drumul pe care am luat-o astăzi nu e ok. Clar n-a fost drumul bun pentru că nu ne-am întâlnit cu nimeni pe drum. Îmi pare rău că am venit. Mi-ar fi plăcut ca tu să ai încredere în intuiția mea (…) Eu nu știu ce caut aici, departe de copilul meu, chiar nu știu. Simt că fac atac de panică”, i-a spus Adda lui Cătălin.

Spre final, Cătălin Rizea a recunoscut că a greșit. „Te iubesc, că dacă nu te-aș iubi te băteam”, i-a spus Adda lui Cătălin la finalul ediției.

Citește și Interviu I wonder cu ADDA – „Iubirea adevărată vine dacă o chemi”

ADDA a devenit celebră în lumea muzicală la o vârstă foarte fragedă, când a lansat piesa «Minți murdare făcute praf», pe când avea doar 16 ani. S-a remarcat pe scena muzicală din România cu piese precum „Loverboy“, „Îţi arăt că pot“ şi „Nu plângă, Ana“, melodii care au devenit hituri în scurt timp.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter