Actriţa Verónica Forqué, cunoscută din filmele lui Pedro Almodovar, s-ar fi sinucis

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 13 decembrie 2021, 17:21

Actriţa spaniolă Verónica Forqué, una dintre „fetele lui Almodovar”, s-a stins din viață la vârsta de 66 de ani. Aceasta suferea de depresie și se pare că aceasta s-ar fi sinucis.

Verónica Forqué, care împlinise 66 de ani pe 1 decembrie, a fost găsită fără suflare în locuința ei din Madrid. Poliţia Naţională a fost cea care ar fi găsit cadavrul, după ce o persoană a sunat la 112 pentru a anunțat o tentativă de suicid pe strada Víctor de la Serna, domiciliul actriţei. O sursă din anchetă a confirmat pentru EFE că actriţa s-a sinucis, potrivit romaniatv.net.

Actrița a participat până acum câteva săptămâni la un concurs culinar la RTVE „MasterChef Celebrity 6”. Aceasta s-a retras din cauza depresiei.

„Nu mai puteam, corpul meu a spus ajunge”, a mărturisit Verónica Forqué după ce abandonat competiția.

Citește și: 38 de ani de la moartea lui Nichita Stănescu. De ce a murit celebrul poet

De ce este Kate Middleton singura care poate purta bijuteriile Reginei Elisabeta: „Meghan Markle n-are acest avantaj!”

George Burcea, ironie despre Andreea Bălan. Nicoleta Dragne a reacționat la mesajul postat de actor

Laurențiu Reghecampf, noi declarații despre divorțul de Anamaria Prodan

Cine era Verónica Forqué

Actriță de teatru și film, Verónica Forqué era fiica regizorului şi producătorului José María Forqué şi a scriitoarei Carmen Vázquez-Vigo. A fost una dintre a fost una dintre „fetele lui Almodóvar” în filme precum „¿Qué he hecho yo para merecer esto?”, „Matador” şi „Kika”.

A câștigat patru premii Goya, două Sant Jordi, trei Fotogramas de Plata şi a fost recompensată la festivalurile de la Valladolid şi Málaga.

„Divinas palabras”, „Shirley Valentine”, „El sueño de una noche de verano”, „Doña Rosita la soltera”, „El zoo de cristal” sau „Ay, „Carmela!” sunt câteva dintre piesele de teatru în care a jucat Verónica Forqué.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter