Actrița Susan Brown a încetat din viață la vârsta de 86 de ani

De Oana Savin, pe
Actrița Susan Brown, cunoscută pentru rolul dr Gail Adamson Baldwin din serialul „General Hospital” a încetat din viață la vârsta de 86 de ani.

Informația a fost făcută publică de către producătorul executiv al serialului, Frank Valentini, pe pagina sa de Twitter.

Este o zi tristă în Port Charles deoarece minunata Susan Brown (Gail Baldwin) a murit astăzi”, a scris el.

Sincere condoleanțe pentru familia ei și pentru toți cei care au cunoscut-o pe această femeie uimitoare”, a completat Valentini.

Citește și: Prințul moștenitor al Danemarcei a fost operat după ce s-a plâns de dureri

Kin Shriner, cel care a interpretat rolul fiului vitreg al lui Brown în film, de asemenea s-a folosit de rețelele de socializare pentru a-și lua rămas bun de la Brown.

Sunt trist să spun că una din cele mai bune prietene ale mele și partenera mea de ecran, Susan Brown, a murit astăzi. Ea a interpretat-o pe Gail Baldwin în General Hospital, mama mea. Odihnește-te în pace Susan, îmi va fi dor de râsetele noastre”, a scris el pe Twitter.

Potrivit Variety, Susan Brown a decedat în urma unei lungi lupte cu boala Alzheimer.

Născută în San Francisco, Susan a absolvit Universitatea Southern California și și-a început cariera în televiziune în 1959.

Citește și: Dakota Johnson a avut nevoie de consiliere psihologică după ce a jucat în filmul „Suspiria“

În 1977 a primit rolul dr. Baldwin și rămâne în show până în 1985. Totuși a mai reapărut în câteva episoade și se întoarce pe platourile de filmare în 1992. Apariția sa finală a fost în spinoff-ul „Port Charles”, în 2004.

Acest rol i-a adus o nominalizare la premiile Daytime Emmy.

Sursă foto: Twitter

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter