Actrița Rebel Wilson, luată prizonieră sub amenințarea armelor în Africa

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 14 ianuarie 2021, 10:15

Rebel Wilson (40 ani) a trecut printr-o experiență înfricoșătoare în timpul unei vacanțe în Africa, în urmă cu șase ani.

Actrița australiană i-a povestit totul lui Ant Middleton, în cadrul seriei Straight Talking, de pe Sky One. Wilson a dezvăluit că a fost răpită sub amenințarea armelor și a descris calvarul prin care a fost nevoită să treacă.

„Mă aflam în Africa și am fost răpită. Eram în Mozambique, în zona rurală. Eram într-un camion și mai mulți bărbați înarmați au venit dintr-o altă mașină. S-a oprit mașina noastră și sub amenințarea armelor, ne-au spus că trebuie să coborâm”, a povestit actrița, potrivit dailymail.co.uk

Citește gratuit ediția de ianuarie a revistei Unica. O găsești AICI

Rebel și ceilalți pasageri au făcut ce li s-a zis, din teamă pentru viețile lor, și au fost duși „într-o casă în pustietate”, unde au fost ținuți captivi o noapte întreagă.

Actrița a continuat povestea:„Eu m-am adunat și mi-am zis că trebuie să fac față situației de criză, am fost ca un “lider” pentru ceilalți. Ne-au ordonat să ne așezăm pe jos, iar eu le-am spus celorlalți să ne ținem de mână, să formăm un lanț uman, pentru că eram îngrozită că în noaptea aceea că ar putea lua de lângă noi pe vreuna dintre fete.”

Citeşte şi: Rebel Wilson, transformare uluitoare. Fanii, umiți de poza în care apare în costum de baie

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, iar a doua zi tuturor li s-a permis să se întoarcă la camionul lor. Într-un final, au reușit să ajungă la granița cu Africa de Sud.

Rebel a mai spus că nu știe de ce au fost ținuți captivi, dar crede că grupul de bărbați care i-a răpit a avut nevoie de camion pentru contrabandă.

Foto – Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter