Actrița Barbara Jefford s-a stins din viață la 90 de ani

De Unica.ro, pe
Barbara Jefford, una dintre cele mai cunoscute actrițe britanice de teatru și film, renumită pentru rolul din „The Saint”, a încetat din viață la vârsta de 90 de ani. 

Barbara Jefford, premiată cu trofeul BAFTA pentru interpretarea din „Ulysses”, în anul 1986, a jucat de-a lungul celor 70 de ani de carieră în numeroase producții cinematografice și de televiziune. Dar marea ei pasiune a fost teatrul.

Anunțul trecerii în neființă celebrei actrițe britanice a fost făcut pe Twitter de către compania United Agents, care a descris-o ca fiind „caldă și generoasă” și „o actriță senzațională”. Aceasta a transmis că Barbara Jefford a murit recent, fiind înconjurată de oamenii dragi, potrivit BBC.

Citește online gratuit numărul de septembrie al revistei Unica

„Pe parcursul unei extraordinare cariere de 70 de ani, Barbara a onorat ecranul, în cadrul televiziunii și filmului, dar pe scenă se simțea cu adevărat acasă”, se arată în postarea făcută pe rețelele de socializare.

Actrița a mai jucat în producții precum „The Ninth Gate” (1999), în regia lui Roman Polanski, şi „Philomena” (2013), regizat Stephen Frears.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter