Actrița Amy Schumer este însărcinată! Le-a dat tuturor vestea în cel mai amuzant mod

De Ioana Tătaru, pe
Actrița Amy Schumer va deveni mamică pentru prima oară! Vedeta a dezvăluit, într-un mod inedit, că ea și soțul său, Chris Fischer, așteaptă primul lor copil. Ea a publicat o fotografie cu soțul ei, în care capetele celor doi apar editate peste o fotografie a Prințului Harry și a soției sale, Meghan Markle.

Amy Schumer a anuntat sarcina într-un mod unic


Publicarea pozei pe pagina de Instagram a fost doar un indiciu în privința sarcinii, pentru că în mesajul fotografiei, actrița a scris: „Urmează să anunțe o veste grozavă”, făcând trimitere către contul unei jurnaliste, Jessica Yellin. Jurnalista a publicat pe profilul ei o listă de recomandări ale actriței despre viitoarele alegeri parțiale americane. La finalul postării, actrița a dat și marea veste fanilor: „Sunt însărcinată – Amy Schumer”, este mesajul cu care se încheie lista.

Amy Schumer este insarcinata

 

Amy Schumer (37 de ani) s-a căsătorit cu Chris Fischer pe 13 februarie 2018, pe o plajă din Malibu. Nunta a fost o surpriză pentru fanii actriței, aceasta declarând că a preferat să fie un moment intim, ținut departe de ochii presei.

Amy Schumer si Chris Fischer

 

Citește și: „Amy Schumer și Emily Ratajkowski au fost arestate”

„Actrița Amy Schumer și-a pierdut virginitatea în urma unui viol, în somn”

Sursă foto: Northfoto.com, Instagram, Twitter

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter