Actorul Owen Wilson refuză să își cunoască fiica nou-născută

De Ioana Tătaru, pe
Owen Wilson este un tată foarte devotat celor doi fii ai săi, în ciuda faptului că nu mai este împreună cu niciuna dintre mamele lor. Potrivit Daily Mail, actorul Wilson este hotărât să nu facă același lucru cu fiica sa nou-născută, pe nume Layla, pe care încă nu a recunoscut-o.

Actorul refuză să își întâlnească fata

Fetita lui Owen

La 49 de ani, Owen Wilson a devenit tată pentru a treia oară după ce partenera lui, Varunie Vongsvirates, a născut o fetiță: „Owen Wilson refuză să își întâlnească fata”, a declarat o sursă pentru presa internațională, observând faptul că fetița cu ochii albaștrii îi seamănă identic actorului. Chiar dacă Wilson a făcut testul de paternitate, el nu vrea să o viziteze pe micuță și nici să îi acorde custodia: „Aceasta este o chestiune particulară și nu este adecvat să comentăm în continuare”, a declarat un reprezentat al lui Wilson.

Varunie și-a anunțat sarcina pentru prima oară în luna iunie și tot în acea perioadă Owen a fost de acord să facă un test de paternitate. Bruneta a postat pe pagina de Instagram ecografia bebelușului.

Fetita lui Owen Wilson

Owen Cunningham Wilson este un actor și scenarist american. Notorietatea sa în România se datoreaza în principal rolurilor sale din filme precum: „În spatele liniilor inamice”, „Zoolander. Manechinul”, „O familie genială”, „Starsky” și „Hutch”, „Doar tu și eu. Al treilea e în plus”. Wilson a dublar vocea engleză a personajului Fulger McQueen din filmul „Cars”, lansat în vara lui 2006. Owen Wilson mai are doi băieți din relații anterioare.

Citește și: „Ben Stiller și Owen Wilson au făcut furori la Săptămâna Modei”

„Actorul George Clooney își scoate la licitație una dintre motociclete. Care este prețul de pornire”

Sursă foto: Instagram, Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter