Hot! Află ce actori şi-au început cariera ca stripperi!

De Geo Berciu, pe

Până să ajungă cunoscuţi şi să-şi permită să ceară sume fabuloase pentru un rol, câţiva dintre cei mai sexy actori de la Hollywood au supravieţuit ca stripperi.
Javier Bardem, soţul lui Penelope Cruz a lucrat la începutul carierei ca stripper. Acum, actorul susţine că totul a fost o glumă între prieteni, dar prezenţa mamei lui la spectacole spune altceva. „A fost tare mândră”, a mărturisit râzând Bardem, care s-a lăsat de dansul la bară pentru a se dedica pasiunii lui: cinematografia.
Hot! Află ce actori şi-au început cariera ca stripperi!

Channing Tatum, desemant în urmă cu doi ani cel mai sexy actor în viaţă, a făcut furori, la începuturi, dansând prin cluburi semi-dezbrăcat, sub pseudonimul Chan Crawford. Se pare că pentru rolul din „Mike meseriaşu’/ Magic Mike”, în care interpretează un striper, nu a mai avut nevoie de nicio pregătire, căci Internetul este împânzit cu videoclipuri în care Tatum îşi etalează mişcările provocatoare din vremea în care lucra într-un club din Florida.
Hot! Află ce actori şi-au început cariera ca stripperi!

Înainte de a deveni cunoscut pe plan mondial cu rolul din drama „Thelma şi Louise”, pe vremea când era la colegiu, Brad Pitt făcea parte dintr-o „frăţie” a striperilor, intitulată sugestiv „Dancing Bares”. Băieţii, care dansau şi se dezbrăcau în genul trupei Chippendales, se specializase în a dansa pentru tinerele studente la ziua lor de naştere.
Hot! Află ce actori şi-au început cariera ca stripperi!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter