Mergi cu iubitul la striptease? Ce să faci şi ce nu

De Mia, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 12:15
Sex

Cluburile de striptease s-au tot înmulţit, odată cu acceptarea lor în cadrul societăţii. Deşi cei mai mulţi bărbaţi ar crede că iubitele lor n-ar fi de acord să-i ştie în astfel de localuri, de fapt sunt destule femei care sunt atât de curioase încât ar merge cot la cot cu ei la showuri. Uite ce să faci când mergi într-un bar de striptease, alături de iubitul tău:

În primul rând

Vorbeşte cu el şi spune-i de ideea ta: vrei să mergeţi împreună la un bar de striptease. Eşti curioasă sau pur şi simplu ţi se pare o idee distractivă pentru o seară petrecută în doi. Discutaţi dinainte acest lucru şi eventual stabiliţi împreună ce este în regulă să facă fiecare şi ce nu.

Cât alcool consumi

Bărbaţii pot consuma mai multe băuturi alcoolice ca femeile, aşa că dacă el este pus pe distracţie ca şi cum ar fi cu băieţii, nu te ţine după el, pentru că te-ai putea îmbăta şi nu mai e la fel de distractiv să te ducă la baie şi să îţi ţină părul cât timp tu vomiţi, în loc priviţi femeile dansând la bară.

Alegeţi localul împreună

Unele locuri sunt mai potrivite ca altele dacă vreţi să mergeţi împreună. Ideal ar fi să alegeţi unul curat, cu o clientelă selectă, în care ştiţi că nu vor apărea probleme. În plus, pe Internet puteţi găsi şi recenziile localurilor şi chiar puteţi găsi seri în care dansatoarele fac show-uri speciale.
Citeşte continuarea articolului pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter