Cum să faci striptease pentru iubitul tău

De Mia, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 12:17
Sex

Sunt unele lucruri pe care doar unele femei le pot face în faţa iubiţilor lor, iar striptease-ul este rareori unul dintre ele. Dar acest mic spectacol pe care i-l oferi poate fi un beneficiu pentru amândoi – tu prinzi mai multă siguranţă şi te simţi mai sexy, iar el se bucură de un spectacol special, doar pentru el. Cum să procedezi:

Costumaţia potrivită

Ce-i drept, „costumaţie” este un pic cam mult spus. Ai nevoie de lenjerie intimă sexy – poţi adăuga şi un corset frumos ţinutei – şi o pereche de pantofi, cizme sau sandale cu toc. Lenjeria intimă nu trebuie să fie neapărat în culori ţipătoare, ci efectul vizual va fi mai plăcut dacă porţi ceva din dantelă fină, care se potriveşte cu personalitatea ta.

Scena spectacolului

Ai nevoie de destul loc de mişcare, muzica să fie în apropiere – să nu dai volumul nici prea tare, dar nici să nu se audă nimic – luminile potrivite (aici te poţi folosi de câteva lumânări pentru a crea atmosfera senzuală). Pregăteşte pentru iubitul tău cel mai bun loc: un scaun comod, aşezat exact în faţa „scenei”.

Cum alegi muzica

În primul rând alege un gen muzical care ţi se potriveşte, iar melodiile trebuie să te facă să te simţi sexy, cu chef de dans, senzuală. Până la urmă, striptease înseamnă că tu trebuie să te simţi bine în pielea ta şi să arăţi asta prin toate mişcările tale.

Foloseşte-te de ce ai

Trebuie să fii incitantă şi în acelaşi timp jucăuşă. Mângâie-te în faţa lui, aruncă-ţi hainele pe el, leagă-i mâinile cu sutienul. Dansează în jurul scaunului pe care stă sau foloseşte-te de piciorul lui pe post de bară de striptease. Arată-i cât de mult de iubeşti şi cât de încântată eşti că îi poţi oferi un astfel de show erotic.
Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter