Ai purta aşa ceva? Vedetă elegantă în „pantofi de striptease”

De Unica.ro, pe

Până acum apanajul dansatoarelor de striptease, pantofii din plastic transparent cu platformp şi toc imens au ajuns direct pe covorul roşu. Uite cine i-a purtat!
E drept că am mai văzut vedete în „pantofii de striptease”, dar până acum era vorba de acele „vedete de carton” care habar nu au ce este bunul gust şi eleganţa. Una dintre ele e Courtney Stodden, o starletă americană cunoscută pentru ţinutele ei vulgare.
Courtney obişnuieşte să poarte pantofii din plastic atât pe covorul roşu, cât şi pe stradă.
Însă nimeni nu s-ar fi aşteptat vreodată să o vadă în astfel de pantofi pe Hellen Mirren, un exemplu de stil şi eleganţă pe covorul roşu. Vedeta în vârstă de 67 de ani a apărut la premiera filmului „RED 2” într-o rochie superbă, de un verde smarald foarte elegant, dar în picioare a purtat „pantofi de striptease” din plastic transparent, cu o platformă uriaşă şi toc pe măsură. Mândră de încălţările ei, Helen Mirren, şi-a ridicat rochia pentru ca fotografii să-i poată vedea pantofii.
hellen mirren taylor momsen
Şi nici măcar nu e prima dată când îi poartă. Helen spune că şi-a cumpărat pantofii în 2006, de la un magazin oarecare cu numai 35 de dolari. Mersese la Los Angeles pentru premiile Emmy dar şi-a dat seama că şi-a uitat pantofii acasă, aşa că a cumpărat prima pereche pe care a nimerit-o. I-a purtat la premiile Emmy atât în 2006, cât şi în 2007.
courtney stodden

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter