5 feluri în care să te dezbraci în faţa lui

De Raluca Cristea, pe

De ce să nu incluzi jocul când vrei să îţi inciţi iubitul? Nu te dezbrăca pur şi simplu. Mai bine fă-o cu stil, altfel de fiecare dată!

Ai mai jos 5 stiluri diferite în care să te dezbraci în faţa lui, când vrei să faci sex sau când pur şi simplu, vrei să te joci şi să îl inciţi
.

Plăceri orale

Potrivit ca parte din preludiul unei partide de sex, să te dezbrace cu dinţii este foarte, foarte incitant. Aşezaţi-vă pe marginea patului, sărută-l şi ridică-te în faţa lui. Dă-ţi jos uşor bluza şi lasă-l să te prindă de şolduri şi să te sărute pe abdomen. Desfaceţi împreună pantalonii şi spune-i să îţi dea jos sutienul şi slipul doar cu dinţii. O să îi placă!

Când se aşteaptă mai puţin…

Mai ales dacă ai un iubit mereu pus pe joacă sau mereu gata de o partidă de sex pe nepusă masă, să te dezbraci când se aşteaptă mai puţin poate fi condimentul zilei! Pur şi simplu, dacă se uită la tv, repară ceva sau face duş, pune doar un halat sau o rochie pe tine, poate pe dedesubt şi lenjerie intimă transparentă, vino lângă el şi, stând în picioare, lasă-ţi rochia să cadă. Crezi că va sta degeaba?

Unde e cămaşa? Nu mai e!

Dacă nu ştii, afli acum că una dintre cele mai dulci şi plăcute ipostaze ale unei femei în cuplu este să apară în faţa iubitului ei îmbrăcată cu ceva al lui. Aşa că, într-o seară când vine de la serviciu, dă-i un sms erotic în care să îl pregăteşti pentru ceea ce urmează şi primeşte-l îmbrăcată cu o cămaşă şi cravată ale lui. Sărută-l intens, trânteşte-l în pat şi dezbracă-te încet de tot, nasture cu nasture şi joacă-te cu cravata ca în numerele de striptease.

Faci pe nevinovata

Faci cumva o aluzie că urmează să te dezbraci sau mergi în baie să faci duş, dar laşi uşa deschisă. Înainte să începi să te dezbraci, vorbeşti cu el, care se află în camera cealaltă, practic, îl atragi către tine. Poate nu o să funcţioneze de prima dată, dar efectul este garantat. Dezbracă-te încet, în timp ce vorbeşti cu el. Dacă nu vine, spune-i că ai nevoie de puţin ajutor. Când vine lângă tine, spune-i că trebuie neapărat să te ajute să te dezbraci, de tot şi nu doar atât. De restul vă ocupaţi împreună.

Şi bineînţeles…striptease!

Cum altfel să te dezbraci dacă nu şi printr-un număr complet de striptease? Asigură-te că ai un scaun la îndemână şi îmbracă-te cu lenjerie intimă sexy, o bluza şi o fustă. Doar atât. Spune-i să se aşeze pe pat pentru că ai o surpriza pentru el. Aşează-te pe scaun, cu picioarele de-o parte şi de alta. Pe fundal, pune muzica potrivită, dar nu neapărat mult prea cunoscuta ,,You can leave your hat on” a lui Joe Cocker. Alege melodii care ştii că vă incită pe amândoi.

Dezbracă-te încet, incită-l, păcăleşte-l, amăgeşte-l. Priveşte-l intens, dansează-i în poală şi, dacă îţi place, chiar vorbeşte cu el în timp ce te dezbraci şi întreabă-l ce vrea de la tine.

Te-ai gândit? O să încerci şi tu să te dezbraci cât mai sexy posibil?

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter