Arta stripteasului

De Revista JOY, pe

Bineînţeles, stripteasul face parte din categoria metodelor clasice de seducţie. Ai cunoscut un tip, flirtaţi, el e curios să afle ce se ascunde sub hainele tale şi, cel mai important, dacă poate avea tot ce vede!
Probabil te gandesti ca, desi efectul e pe masura asteptarilor, magia stripteasului dispare odata ce tu si partenerul tau ajungeti sa va cunoasteti mai bine. Gresit! Cuplurile stabile au confirmat, de-a lungul timpului, nu doar ca are acelasi efect si dupa un an de relatie, ci ca e chiar mai bun! Secretul este insa sa-l faci ca la carte!
Deghizarea
Arta „dezbracarii” incepe intotdeauna cu… alegerea hainelor! Regula de aur: cu cat mai multe piese, cu atat mai mult suspans! Bineinteles, nu e cazul sa imbraci tot ce gasesti prin sifonier! In partea de jos, opteaza pentru o fusta (sondajele au aratat ca barbatii prefera fustele-creion sau cele plisate, tip „scolarita”), iar in parte de sus – un sutien sexy si o camasa vaporoasa, cu nasturi sau capse. Evita bluzele care nu pot fi scoase decat peste cap, te vor incurca si, cel mai probabil, iti vor strica si coafura sau machiajul.
Vezi mai multe pe e-joy.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter