Alex Velea și Mario Fresh, eliminați de la Asia Express

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Miercuri, 11 martie 2020, 10:30

Alex Velea și Mario Fresh au fost eliminați din show-ul difuzat la Antena 1, „Asia Express”. La finalul cursei din ediția difuzată marți, pe Antena1, cele două vedete au fost eliminate după ce intraseră în competiție cu perechile formate din Alex Abagiu și Radu și frații Ristei. Se pare că propunerea pentru eliminare a venit pe fondul problemelor de sănătate pe care Mario Frash le-a avut în ultima perioadă.

”Am fost propuși din cauza problemei medicale a lui Mario. Ne-am mișcat foarte greu.”, a spus Alex Velea. ”Am fost și la spital, unde i-au făcut un RMN. A doua zi am aflat că are discopatie lombară. Acesta este motivul pentru care îi amorțea piciorul. Medicii au vrut să-l interneze, dar am zis că venim în țară”, a mai declarat acesta, potrivit a1.ro.

Citeşte şi Alex Velea a răbufnit la Asia Express. „Au fost niște coincidențe fenomenale!” Acuză organizatorii ca au măsluit competiția

Imediat după eliminare, cântărețul Alex Velea (35 de ani) a declarat că l-a afectat dorul de casă, de iubita sa Antonia și de copiii lor.

”Da, mi-a fost dor de casă, de familie. Mi-a fost dor rău de Antonia, de tata, de mama, de familie, de concerte. Trăiești diverse stări, simțeam că mă duc într-o parte. Am rămas cu multe amintiri, însă atunci, când filmam, nu era deloc simplu”, a mai spus Velea.

Mario Fresh are 20 de ani și este un artist deosebit de apreciat de tânăra generație. El a devenit celebru în 2014, mentorul său fiind Alex Velea. În acel an, cei doi au scos piesa „Am rămas cu gândul la tine”, care l-a propulsat pe Mario direct în topuri.

sursa foto – facebook.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter