Zâmbet de Crăciun pentru copii! Campanie umanitară TVH

De Unica.ro, pe

Vedeta emisiunii Doctor H, Teodora Drăgoi Pop, și Florentina Toma, starul emisiunii Liceenii, te cheamă să aduci un ”Zâmbet de Crăciun” pe chipurile copiilor din Școala Gimnazială ”Ferdinand I”, sector 2, București. Până pe 17 decembrie, te așteptăm să donezi hăinuțe, jucării, rechizite sau alimente greu perisabile la sediul postului TVH.
Dupa modelul celebrităților de la Hollywood, vedetele din România se implică din ce in ce mai mult în acțiuni umanitare. „Zâmbet de Craciun” este o campanie inițiată de catre realizatoarele emisiunilor Doctor H și Liceenii al postului TVH: Teodora Drăgoi Pop și Florentina Toma.
Colectarea cadourilor pentru cei mici se va desfășura zilnic până pe data de 17 decembrie inclusiv, în intervalul orar 8.00-16.00.
Toți cei care vor sa doneze haine pe care nu le mai poartă, jucării, rechizite sau mâncare o pot face la sediul TVH din Şos. Berceni, nr. 24, zilnic între orele 08.00 – 16.00. Sunt încurajați să-și ajute colegii mai mici mai ales liceenii din instituțiile de învățământ pe care emisiunea dedicată lor, prin Florentina Toma, le vizitează săptămânal.
Colegiul Național „Matei Basarab”, Colegiu Tehnic „Traian” și Liceul Teoretic „Jean Monnet” se transformă astfel în puncte de colectare pentru campania „Un Zâmbet de Crăciun”, zilnic între orele 08.00 – 19.00, de luni până vineri inclusiv.

Teodora Drăgoi Pop: „Cred în magia Sărbatorilor și în micile momente de fericire care alcătuiesc un întreg. Suntem adeseori prea grăbiți și tracasați de greutățile cotidiene ca să mai băgăm în seamă lucrurile mici, dar ele alcătuiesc minunea de-a exista, cea de zi cu zi.
Pe care vrem s-o transmitem acum mai departe. Caută în debara lucrurile care-ți prisosesc și dă-le mai departe cu bucurie.” Florentina Toma adaugă: „Am ales Școala Gimnazială Ferdinand I pentru că acolo există mulți elevi care învață bine, dar care nu au posibilități materiale”.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter