X Factor : Uite ce gest a făcut acest tânăr nemulţumit de juriu

George Gerasimou nu este la prima sa apariţie la X Factor. În 2009, s-a prezentat la audiţiile X Factor din UK alãturi de colegii sãi din trupa Triple Trouble, însã nu a reuşit sã impresioneze juriul aşa cã George şi-a luat soarta în propriile mâini şi a revenit pe scena X Factor, de aceastã datã singur.
Din pãcate, prestaţia sa a fost mult sub aşteptãrile juraţilor, de la care nu a primit niciun rãspuns favorabil. Ca urmare, tânãrul nu s-a sfiit sã le arate acestora degetul mijlociu, ba chiar sã se apropie ameninţãtor de ei.
Oare cum ar reacţiona Cheloo dacã ar întâlni un astfel de tânãr rebel la audiţiile X Factor din România?
La sfârşitul acestei luni, Delia va porni împreună cu ceilalţi doi colegi ai săi, Dan Bittman şi Cheloo, în căutarea factorului X. Pe 25 şi 26 iulie, juriul X Factor le dă întâlnire ardelenilor, la Casa de Cultură a Studenţilor, locul în care vor urca pe scenă o parte dintre cei care aspiră la o carieră în muzică şi la marele premiu în valoare de 200.000 de euro.
După Cluj, juriul X Factor pleacă la Iaşi unde se va afla pe 30 şi 31 iulie, pentru ca audiţiile cu juriul să se încheie la începutul lunii august la Bucureşti.
Foto: PR
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter