Vloggerul Alexandru Bălan a fost eliberat de poliție și plasat sub control judiciar

De Unica.ro, pe

Vloggerul Alexandru Bălan, cunoscut pe rețelele de socializare sub numele „Colo”, a fost eliberat miercuri după-amiază, după ce marți seară a fost reținut de polițiștii de la Secția 9 din București. Bărbatul, în vârstă de 28 de ani, a fost audiat de oamenii legii timp de câteva ore, la Secția 9 de Poliție, apoi a fost încătușat și reținut pentru 24 de ore.

Tânărul este cercetat pentru infracțiuni de instigare publică.

Citeşte şi: Vloggerul român cu 850.000 de abonați care a șocat internetul și-a cerut public scuze. „A fost o glumă extraordinar de proastă”

Vloggerul a fost plasat sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile. În toată această perioadă, el nu are voie să publice conținut pe nicio rețea socială.

„Să nu desfășoare activitatea în exercitarea căreia a săvârșit fapta – postarea în spațiul online (de ex. YouTube, Instagram, Facebook, Tik Tok) de videoclipuri de tip live streaming, vlog”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, potrivit digi24.ro.

Citește gratuit ediția de iunie a revistei Unica. O găsești AICI

Anchetatorii au stabilit în rechizitoriu că „în luna august 2019, inculpatul a realizat un videoclip de tip vlog/live streaming în care își instiga urmăritorii și abonații să realizeze infracțiuni de viol cu precădere asupra persoanelor de sex femeiesc minore, considerând că aceste fapte sunt justificate având în vedere aspectul fizic al acestora şi vestimentaţia sumară, videoclip ce a fost înregistrat şi postat pe platforma online YouTube, videoclipul fiind vizualizat de aproximativ 77.000 de persoane”.

sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter