Sînziana Iacob a dezvăluit sexul bebelușului ei

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Luni, 25 ianuarie 2021, 11:55

În mediul online, Sînziana Iacob a confirmat sexul primului ei copil. Creatoarea de conținut a dezvăluit că este însărcinată în ultima zi a anului trecut. „În 2020 Dumnezeu a trimis la noi o Scânteie de Lumină Divină, Pură și Curată, ca o picătură de rouă”, a scris atunci.

„În Inima mea Cerească e doar cântec, bucurie și recunoștință, mulțumind zilnic pentru așa o magnifică splendoare! În inima mea de Soare de 3 luni este cea mai mare sărbătoare!  Te iubesc Alexandru Iacob! Sunt cea mai fericită pentru că în această călătorie, Tu ești cel care mă ține în inimă, în brațe și de mână!”, a încheiat.

Sînziana Iacob a dezvăluit sexul bebelușului ei

Perechea se află în prezent în Maldive alături de un grup mai mare de prieteni. De acolo, Sînziana a publicat o fotografie în descrierea căreia a dezvăluit sexul primului ei bebeluș.

„IT’S A BOY ”, a scris alături de o imagine surprinsă la malul mării. Mai multe fotografii găsiți în GALERIA FOTO de mai sus! „Congratulations mama & dadaaa / Vaaaaiiii. Să fiți sănătoși și fericiți! / Felicităriii”, au comentat Alina Ceușan, Ela Crăciun și Carmen Negoiță.

„Am rămas însărcinată în luna septembrie și am aflat pe 17 octombrie. (…) Au fost emoții de bucurie imensă, dar în aceeași măsură m-au încercat sentimente de frică, anxietate. Eram foarte speriată. Pentru că nu ne așteptam.

Eu am ovare poli-chistice din adolescență. (…) Iar, la ultimul control la care am fost, domnul doctor mi-a spus că, dacă vreau să rămân însărcinată, ar trebui să fac un tratament timp de 6 luni.

Apoi pot să încerc. Minunea s-a întâmplat fără tratament. Deși cred în miracole și în minuni, în subconștient credeam că am nevoie de acel tratament. (…) Am plâns amândoi”, a mai spus Sînziana în mediul online.

„Mi-a luat câteva zile să diger informația după care mi-au dispărut toate sentimentele de frică. Au rămas în mine doar cele mai frumoase și curate sentimente de iubire și entuziasm”, a continuat.

Cum și-a dat seama că era însărcinată?

„Devenisem foarte sensibilă la orice miros. (…) Într-o zi m-am dat cu uleiuri pe corp, așa cum fac de obicei, și nu suportam nici mirosul lor, nici mirosul măștii de protecție pe care o purtam la momentul acela.

Încă un semnal a fost că îmi era foarte foame din momentul în care mă trezeam. Niciodată nu mi-a plăcut să mănânc dimineața. Prima masă o iau de obicei pe la 13:00. Și la ora 10 mi-era foame din nou, apoi la 12 din nou”, a mai dezvăluit Sînziana.

Foto: Instagram

Citește și:

Artista Kaira și-a pierdut mama: „Am simțit pur si simplu că mi-a ieșit sufletul din corp”

Procesul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu continuă. Mărturia Andreei Bănică

Cu cine locuiește Isabela, fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei, după separarea părinților ei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter