Vedetă de pe Tik Tok, decedată la doar 18 ani

De Unica.ro, pe

Dazharia Shaffer, cunoscută online drept Bxbygirlldee, s-a stins din viață luni, 8 februarie, potrivit familiei. Dazharia avea doar 18 ani. Părinții tinerei au confirmat vestea în mediul online.

Vedetă de pe Tik Tok, decedată la doar 18 ani

„Pe 8 februarie, fiica noastră Dazharia ne-a părăsit mult prea devreme, iar acum zboară printre îngeri”, a scris Joseph Santiago, tatăl tinerei. „Era cea mai bună prietenă a mea și nu eram pregătit sub nicio formă să-mi îngrop copilul. Era atât de fericită și bucuroasă să mă vadă acasă revenind de la muncă.

Îmi doresc să fi vorbit cu mine despre stresul pe care îl simțea și despre gândurile ei sinucigașe. Puteam depăși această perioadă împreună. Vreau doar să te pot strânge din nou în brațe. Acum voi reveni acasă, iar tu nu vei mai fi acolo. Te-am lăsat să zbori printre îngeri. Tati te iubește”, a încheiat.

Jennifer Shaffer, mama tinerei, și-a exprimat de asemenea durerea printr-un mesaj publicat pe Facebook pe 9 februarie. „Am inima frântă”, a început. „Nu pot să cred că ne-a părăsit. Îmi doresc să te aștept spunându-mi că este doar o glumă. Dar nu este. Îmi doresc să fi murit eu în locul tău. Odihnește-te în pace, îngerul meu”, a mai spus.

Ulterior, tatăl tinerei le-a mulțumit tuturor celor care au transmis mesaje în secțiunea de comentarii a ultimului ei videoclip publicat pe Tik Tok. „Vreau să mulțumesc tuturor pentru iubirea și susținerea oferite fiicei mele. Din păcate, ea nu mai este printre noi, ci într-un loc mai bun.”

Joseph a publicat de asemenea un colaj cu fotografii cu Dazharia. Tânăra avea peste 1 milion de urmăritori pe Tik Tok și peste 100 de mii pe Instagram. Canalul ei de YouTube avea de asemenea aproape 100 de mii de subscrieri.

Foto: Captură YouTube

Citește și:

Daniela Gyorfi, cadou inedit pentru ziua de naștere a soțului ei, George Tal

Alex Velea și Antonia au avut COVID-19: „Am fost din ăia care la început nu au crezut”

Caroline Wozniacki este însărcinată cu primul ei copil! Fetiță sau băiețel?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter