Emily Burghelea a dezvăluit sexul bebelușului! „Băiețel sau fetiță?”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Luni, 18 ianuarie 2021, 16:05

La începutul anului acesta, Emily Burghelea a dezvăluit în mediul online că este însărcinată cu primul ei copil. „O să fim părinți! SURPRIZĂ!!!”, a scris în dreptul unei fotografii în care era surprinsă din profil.

Emily Burghelea a dezvăluit sexul bebelușului! „Băiețel sau fetiță?”

„Băiețel sau fetiță? Știu că sunteți curioși și vreți să aflați dacă în pieptul bebelușului nostru bate o inimioară de fetiță sau una de băiețel așa că v-am pregătit o Mega Surpriză!

Deși eram hotărâți să aflăm la naștere ce o să fie, am cedat insistențelor celor din jur … mai ales ale părinților care voiau neapărat să știe! AM AFLAT!!! Și pentru că nu ne plac lucrurile obișnuite, vom face anunțul (…) într-un mod unic!”, a scris Emily în mediul online, în seara dinaintea dezvăluirii.

Emily și soțul ei vor avea o fiică, iar anunțul a luat forma unei piese interpretate de Emily și publicată pe contul ei de YouTube. Videoclipul piesei îl găsiți mai jos!

Asistenta TV și soțul ei au publicat primele imagini de la nunta lor în luna noiembrie a anului trecut. „Cred că acestea sunt cele mai expresive fotografii pe care le-am făcut vreodată. Slujba a fost dumnezeiască, nu m-am putut opri din plâns, iar sentimentele trăite nu se pot compară cu nimic.

O combinație de o profunzime nemaiîntâlnită. Fiecare cuvânt vibra atât de puternic încât simțeam că-mi străbate tot corpul, și-mi face pielea de găină. Aveam impresia că totul strălucește și că suntem în altă lume.

Îl țineam de mână pe iubitul meu și parcă deveneam unul și același, binecuvântați de Dumnezeu. Mirosul, cântecul, cuvintele rostite de preot, totul era mai frumos. Știu că vă doriți să vedeți poze cu rochia în întregime.

Urmează să le postez și pe acelea însă până atunci … vă invit să retrăiți alături de mine fiecare moment emoționant din biserică”, a scris Emily atunci.

Foto: Instagram

Citește și:

Gina Pistol radiază în ultimele luni de sarcină: „Intrigant de frumoasă!”

Irina Deaconescu, probleme îngrijorătoare de sănătate: „Am sunat la salvare”

Justin Timberlake, tată pentru a doua oară! A dezvăluit numele bebelușului

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter