Viorel Lis, operat de urgență. Cât de gravă este starea sănătății sale

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 08 noiembrie 2017, 11:19
Viorel Lis are, din nou, probleme grave de sănătate. Fostul primar al Capitalei a ajuns de urgență la spital în miezul nopții, simțindu-se foarte rău. Soția sa, Oana Lis, care la rândul ei a trecut printr-o perioadă dificilă din punctul de vedere al sănătății, i-a fost alături în fiecare moment.

În jurul orei 4 dimineața, Viorel Lis, a ajuns la spital unde a suferit o intervenție chirurgicală de urgență. Fostul edil a fost operat de colecist ca urmare a unei puternice inflamații. Din păcate, însă, starea acestuia nu este una tocmai bună, Viorel având în continuare dureri mari. De acum înainte, va fi nevoit să țină o dietă adecvată care se impune întotdeauna în urma colecistectomiei. Colecistul este cunoscut și sub denumirea de vezică biliară.

Viorel si Oana Lis

Oana și Viorel Lis formează unul dintre cele mai nonconformiste și solide cupluri din showbizz. Cei doi sunt născuți în aceași zi, însă la o diferență de 35 de ani, și sunt împreună de aproximativ 20 de ani. Viorel Lis a împlinit anul acesta, pe 19 martie, vârsta de 73 de ani.

Citeste și – Oana îl pune pe Viorel Lis într-o ipostază jenantă. În ce hal s-au fotografiat

Citeste și – Îţi aminteşti? Cum arăta Viorel Lis, în urmă cu 15 ani! Așa l-a cunoscut Oana

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter