Vedete au făcut Kangoo Jumps alături de Kinga Sebestyen pentru a ajuta copiii bolnavi de cancer

De Unica.ro, pe

Anca Serea, Ellie White, Andreea Runceanu (Amadeus), Sylvia, Roxana Vancea și Andreea Spătaru s-au alăturat ieri celor peste 200 de oameni prezenți la Pullman Hotel și au sărit pe ghetele Kangoo Jumps în cadrul unei sesiuni ce a fost condusă de Kinga Sebestyen.
Taxa de participare și donațiile suplimentare au fost oferite Asociației M.A.M.E. pentru construirea Centrului Steluțelor, un centru de suport și recuperare a copiilor bolnavi de cancer din România.
A fost cea de-a cincea ediție a campaniei pe care Kinga Sebestyen o derulează anual în luna martie, donând încasările cumulate în urma tuturor orelor de Kangoo Jumps din țară, timp de o săptămână.
Dacă Anca Serea, Roxana Vancea și Andreea Spătaru au mai făcut până acum Kangoo Jumps, pentru Ellie White, Andreea Runceanu și Sylvia a fost pentru prima dată când au încălțat ghetele cu arcuri.
“Este extrem de solicitant, îți lucrează toți mușchii. Te epuizează, însă atmosfera este incredibilă. Oamenii sunt, pur și simplu, în delir”, a declarat Andreea Runceanu.
Vedete au făcut Kangoo Jumps alături de Kinga Sebestyen pentru a ajuta copiii bolnavi de cancer
„Eu merg la sală frecvent unde, pe lângă cardio, ridic și greutăși, așa că țin la efort. Kangoo Jumps e solicitant, însă m-am descurcat foarte bine”, adaugă Ellie White.
Vedetele au urmat instrucțiunile antrenoarei din primul rând și au făcut Kango Jumps îmbrăcate în costumele sport clima cool Zingafits create de Kinga  Sebestyen și au purtat bijuterii din cristal acrilic cu Swarovski Cristaluna, create tot de instructoarea de fitness.
Kinga Sebestyen a condus ora de pe scenă, fiind înconjurată de copiii antrenorilor de fitness cu care colaborează, demonstrând că și cei mici pot face Kangoo Jumps.
Evenimentul a fost prezentat de Roxana Moga, antrenor de fitness și specialist în coaching.
„În calitate de fost bolnav de cancer, vă transmit din suflet să aveți grijă de voi, de sănătatea voastră, vă doresc din suflet să vă bucurați de mișcare și de faptul că astăzi, împreună, prin gestul pe care l-ați făcut, vom oferi o șansă în plus la viață copiilor bolnavi de cancer”, a declarat Maria Culescu, Președinte al Asociației M.A.M.E.
Vedete au făcut Kangoo Jumps alături de Kinga Sebestyen pentru a ajuta copiii bolnavi de cancer
Din 2010, Kinga Sebestyen organizează anual, în luna martie, alături de Asociația M.A.M.E., campania Kangoo Jumps pentru Viață. Toate încasările obținute în urma orelor de Kangoo Jumps dintr-o săptămână, la nivel national, sunt donate pentru programe de ajutorare a copiilor bolnavi de cancer.
În 2013 s-a donat în vederea construirii unui Centru de Resurse pentru copiii bolnavi de cancer. În 2012 a avut loc strângerea de fonduri în campania “Un loc de joacă mai sigur pentru copiii bolnavi” prin care s-a reamenajat locul de joacă din curtea Institutului Clinic Fundeni.
Ediția 2011 a susținut strângerea de fonduri în campania “Copilăria nu trebuie trăita în spital”, în urma căreia s-a reamenajat și dotat cu aparatură și mobilier medical câteva spații din cadrul Secției de Pediatrie din Institutul Clinic Fundeni (două camere de recoltat analize și tratament, patru grupuri sanitare, o rezervă).
Vedete au făcut Kangoo Jumps alături de Kinga Sebestyen pentru a ajuta copiii bolnavi de cancer
Ediția 2010 a evenimentului “Kangoo Jumps” a avut drept scop susținerea strângerii de fonduri necesare pentru efectuarea, la o clinică din Italia, a unui transplant medular în cazul unui copil în vârstă de 6 ani, bolnav de leucemie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter