Un fotomodel a fost condamnat la închisoare după ce a provocat scandal la bordul unui avion

De Oana Savin, pe
Un fotomodel din Australia și fostă concurentă la Miss World, a fost condamnată la închisoare cu suspendare după ce a provocat un scandal la bordul unui avion.

Adau Mornyang, un fotomodel australian de origine suedeză, a fost condamnată, luni, de un tribunal din Los Angeles, la trei ani de închisoare și 100 de ore de mucă în folosul comunității. Asta după ce, la începutul anului, a provocat un scandal uriaș la bordul unei curse aeriene.

Tânăra, în vârstă de 25 de ani, a început să trige remarci obscene și rasiste, terorizând pasagerii și echipajul unui zbor din Melbourne – Los Angeles, după ce ar fi băut prea mult vin. De asemenea, Mornyang a ataca o însoțitoare de zbor, potrivit The New York Post.

Pentru a o imobiliza a fost nevoie de intervenția mai multor șerifi ai aerului ce se aflau la bordul aeronavei.

Potrivit fotomodelului, incidentul a avut loc din cauza traumelor suferite în copilărie, când a fost abuzată sexual. Fotomodelul și-a cerut scuze și a scăpat de pedeapsa de închisoare cu executare.

Adau Mornyang a emigrat din Sudanul de Sud în Australia pe când avea 10 ani și s-a lansat în modelling. În anul 2017, ea a concurat pentru Miss World Australia și a fost imaginea unei campanii mondiale a unui brand cunoscut.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter