Un fost model Playboy s-a sinucis aruncându-se de la etaj

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 23 mai 2018, 14:39
Este știrea care a îngrozit întreaga lume. Stephanie Adams, un fost model Playboy, s-a sinucis împreună cu fiul său de doar 7 ani.

Conform dailymail.co.uk, Stephanie Adams, ]n v\rst[ de 48 de ani, și-a împins înainte fiul de la etajul 25 al unui hotel din New York și imediat s-a aruncat în gol și ea. Se pare că Stephanie avea o relație dificilă cu fostul său soț, Charles Nicholai, investitor bancar italian, de care divorțase de curând, căruia îi ceruse permisiunea pentru a-și lua băiatul în Europa în această vară, în vizită la actualul său iubit. Potrivit sursei citate, judecătorul i-a interzis scoaterea minorului din țară și, totodată, predarea pașaportului către tatăl său. Deocamdată nu sunt clare cauzele care au dus la decizia radicală a femeii, însă se speculează că acest motiv ar fi stat la baza actului sinucigaș.

Stephanie Adams a fost model Playboy, bucurându-se de un real succes în anii ’90. În anul 1992 a fost desemnată Miss November. Se pare că aceasta a avut mai multe relații pasagere cu personalități publice cunoscute ca John Casablancas, fondatorul Elite, Ted Stephenson, supermodel Calvin Klein și cu faimosul actor Robert De Niro.

Citește și – Gabriela Cristea a făcut primele declarații despre sarcina pierdută

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter