Un centru de vaccinare din București a fost închis. Există suspiciuni de certificate false

Ultimul update Joi, 28 octombrie 2021, 11:53

Un centru de vaccinare din sectorul 2 al Capitalei a fost închis, după ce au apărut suspiciuni că acolo s-ar fi dat certificate false de imunizare. 168 de suspecţi şi 10 martori urmează să fie audiați.

Autoritățile au deschis o anchetă după ce au apărut suspiciuni că în centrul Neghiniță din Sectorul 2 al Capitalei s-ar fi eliberat certificate false de vaccinare împotriva COVID-19. Au fost efectuate cinci percheziții imobiliare şi urmează să fie audiați 168 de suspecți și 10 martori, potrivit Digi24.

Primarul sectorului 2, Radu Mihaiu, a anunțat că tot personalul medical va fi înlocuit.

Voi dispune schimbarea în integralitate a personalului din această locație. Până când procurorii nu vor finaliza cercetările nu putem risca să mai colaborăm cu nimeni de acolo. Vom schimba întreaga echipă. Iar în cel mai scurt timp vom reporni activitatea în centrul Neghiniță. Fiindcă e mare nevoie de imunizare în aceste zile, a transmis acesta.

Toate persoanele care aveau programare în acest centru vor trebui să meargă în altă parte.

La Cora Pantelimon am suplimentat cu un nou flux. La Piața Obor vom porni zilele acestea încă două fluxuri. Și suntem în fază avansată pentru deschiderea unui nou centru la Mega Mall, a mai spus primarul.

Sursă foto; Shuttterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter