Un bărbat care s-a îmbolnăvit de COVID-19 în ianuarie 2020, are și acum simptome: „Mă întreb dacă o să rămân cu sechelele astea toată viața”

De Unica.ro, pe
Ed Hornick, editor la publicația Yahoo News, a povestit prin ce a trecut după ce s-a infectat cu virusul SARS-Cov-2. La mai bine de un an de când a fost internat cu simptome specifice COVID-19, bărbatul încă nu a scăpat de semenele bolii. 

Ed Hornick, în vârstă de 40 de ani, s-a internat într-un spital londonez în ianuarie 2020. Avea simptome specifice COVID-19, însă la vremea aceea nu se știa încă despre această boală. Acesta a povestit că deși a trecut mai bine de un an, resimte „durere cronică agonizantă, oboseală nesfârșită, o încețoșare înfricoșătoare a memoriei și o stare generală de frică” că nu se va mai însănătoși niciodată.

Citește și: Lista cu noi simptome de COVID-19 se mărește. Ce au mai descoperit experții în sănătate

Bărbatul se confruntă și cu alte probleme provocate de infectarea cu virusul SARS-CoV-2, cum ar fi: funcționarea anormală a inimii, a tractului gastro-intestinal și a rinichilor, migrene, amețeli, un tremur vizibil în mâna stângă din când în când, zvâcniri necontrolate ale mușchilor de la picioare. Acesta a mărturisit că doarme cu oxigen. 

De asemenea, Hornick are probleme cu memoria: „Uit numele prietenilor și repet adesea aceeași poveste într-o conversație.” 

Cu toate aceste simptome post-COVID, jurnalistului îi este greu să ducă o viață normală, potrivit yahoo.com.  

Citește și: Provocările care urmează după pandemia de COVID-19, potrivit experților

„În fiecare zi mă întreb dacă o să rămân cu sechelele astea toată viața sau dacă o să constat că au dispărut miraculos peste noapte și că mă simt mult mai bine. Iar întrebarea asta și-o pun și alții care sunt în situația mea.

Sursă foto: Facebook

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter