Vezi ce schimbare de look şi-au făcut iubiţii mai tineri ai divelor Mihaela Rădulescu, Andreea Marin şi Oana Roman

De Libertatea.ro, pe

Mihaela Rădulescu, Andreea Marin şi Oana Roman au lansat în showbiz moda iubiţilor mai tineri.
Însă pentru ca lumea să nu mai chicotească pe la colţuri, căci, din punct de vedere fizic, diferenţa de vârstă este mai mult decât vizibilă, cei trei bărbaţi care dorm în pat cu vedetele în cauză au optat pentru un artificiu care păcăleşte ochiul critic: şi-au lăsat barbă.

Tuncay şi-a luat aer de domn serios

Tuncay Ozturk are numai 27 de ani, cu 11 mai puţin decât soţia lui, Andreea Marin, dar nu pare mai tânăr. Dacă e să dăm timpul înapoi şi răscolim în arhiva de fotografii de la debutul relaţiei acestui cuplu controversat, îl regăsim pe frumuşelul turc fără barbă şi îmbrăcat în ţinute mai tinereşti. Între timp, el şi-a lăsat mustaţă şi cioc, reuşind astfel să reducă, la o primă privire, diferenţa de vârstă dintre ei.
Marius Elisei a renunţat la imaginea de puşti

Soţul Oanei Roman arată mai matur cu barbă

Pe vremea când Oana Roman (37 de ani) trăia fiorii primei iubiri, alături de Cornel Păsat, actualul ei soţ era pasionat de maşinuţe şi de trotinete. După ce s-a cuplat cu fiica lui Petre Roman, Marius Elisei (26 de ani), un bărbat înalt ca bradul şi frumuşel foc, a urmat exemplul celorlalţi doi colegi de “suferinţă” şi a ascuns într-un sertar aparatul de ras, ca să mai reducă, măcar în aparenţă, din diferenţa de vârstă. La cununia lor civilă, pentru cine n-a ştiut în ce an s-a născut fiecare, nici că a părut ceva în neregulă.
Citeste mai multe pe Libertatea.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter