Ruxandra Donose – Cu dragoste, din Viena

De Viva.ro, pe

De peste douăzeci de ani locuieşte la Viena, oraşul în care şi-a cunoscut soţul şi şi-a întemeiat familia. Revine însă de fiecare dată când are ocazia în România, fie pentru vacanţe, fie pentru concerte.

La final de an, Ruxandra Donose s-a întors în ţară pentru un con­cert special de Crăciun pe scena Ateneului Român şi pentru un eveni­ment deja consacrat, Concertul Celor Trei Dive.

Mulţi artişti au succes fie în Europa, fie în America. Tu ai fost primită cu ovaţii pe ambele continente. Ce tre­buie să facă un artist pentru a reuşi pe ambele maluri ale oceanului?

În America trebuie să poţi să umpli cu vocea şi prezenţa scenică nişte săli enorme. Ceea ce aici, în Europa, nu­mim o sală mare de operă, de exemplu Sala Operei de Stat din Viena care are 2100 de locuri, pentru americani este o sală intimă. La debutul meu în Ame­rica, în opera „Povestirile lui Hoff-mann“ de Offenbach, pentru că Opera din San Francisco se renova, am fost invitaţi să susţinem acest spectacol într-o sală care avea 4500 de locuri, Civic Auditorium.
Vezi continuarea pe Viva.ro. CLICK AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter