Româncă, ucisă în Italia de iubitul ei militar

De Unica.ro, pe
O româncă în vârstă de 44 de ani care locuia în Italia de mai mulți ani a fost ucisă de iubitul ei. Bărbatul ar fi suferit o criză de gelozie și a împușcat-o pe Mihaela Apostolodis cu patru focuri de armă. Potrivit presei italiene, bărbatul ar fi crescut într-o sectă până la vârsta de 20 de ani, unde ar fi suferit mai multe abuzuri.

Vineri după-amiază, Mihaela și iubitul ei, Francesco Borgheresi, un militar din Florența în vârstă de 42 de ani, au mers la cumpărături. Românca a fost împușcată mortal în parcarea hipermarketului Auchan din Cuneo.

Cei doi aveau o relație de doi ani. Bărbatul a povestit poliției că pe drum și în parcarea centrului commercial s-au certat. Atunci, Francesco și-a pierdut cumpătul, a scos pistolul pe care îl deținea legal, și a împucat-o pe Mihaela în piept de trei ori. Un al patrulea glonț l-a rănit pe Francesco la mâna stângă.

Citește și: Video Ministru român, fără pantaloni într-un live. „N-am o problemă că am devenit viral”

După ce a ucis-o pe Mihaela, Borgheresi a sunat la poliție, unde și-a mărturisit fapta și a așteptat să fie preluat de forțele de ordine.

„Am făcut cumpărăturile împreună, apoi ne-am certat şi ne-am luptat în maşină. Mi-am pierdut minţile. Am fost mult timp împreună, dar relaţia se răcea. Ea mi-a cerut mulţi bani cât timp am stat blocaţi în casă”, ar fi spus Francesco, potrivit La Nazione.

Cine este Francesco Borgheresi

Francesco s-a născut în cadrul uneia dintre cele mai controversate comunități din Italia, „Il Forteto”. El a trăit acolo timp de 20 de ani.

Potrivit Corriere della Sera, în acea comunitate zeci de ani au avut loc abuzuri și violențe asupra unor copii minor ice fuseseră încredințați comunității de către instanțele din Italia.

„Il Forteto” a fost create în anii 1970 de către Rodolfo Fiesoli, cunoscut sub numele de Profetul, și a lui Luigi Goffredi, ideologul proiectului.

Citește și: Cum arată fiica fostului principe Nicolae al României

Cei doi erau adepții unei noi forme de familie, așa numită familie funcțională, care nu se baza pe legăturile de sânge văzute ca fiind dăunătoare creșterii și dezvoltării individului. De asemenea, în comunitatea respectivă heterosexualitatea era percepută ca o eroare și homosexualitatea, în schimb, ca un act al „iubirii pure”, deoarece nu se asocia actului creator, văzut ca un „păcat”.

Francesco Borgheresi s-a născut în acea sectă, fiind fiul uneia dintre susținătoarele „Il Fortreto”. A reușit să săpărească comunitatea în anul 1998, când s-a înrolat în armată.

Sursă foto: Lastampa.it

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter