S-a aflat cauza morții lui Alexis Sharkey, influencer din SUA

De Adelina Duinea, pe

Cu două luni în urmă, Alexis Sharkey (26 de ani), influencer din Statele Unite ale Americii, a fost găsită fără suflare pe marginea unei șosele din Houston, Texas.

S-a aflat cauza morții lui Alexis Sharkey, influencer din SUA

De curând, autoritățile au dezvăluit cauza decesului ei. Marți, 19 ianuarie, pentru E! News, autoritățile au confirmat că tânăra a fost ucisă prin ștrangulare.

Duminică, 29 noiembrie, familia lui Alexis a fost informată că trupul ei a fost găsit de muncitori pe marginea unei autostrăzi din Houston, Texas, sâmbătă dimineața.

Alexis nu purta haine, iar pe trupul ei nu erau semne clare de violență. Mama lui Alexis, Stacey Robinault, a mulțumit familiei și prietenilor pentru susținere.

„Nu vă putem mulțumi îndeajuns pentru iubirea și gândurile bune pe care le-ați transmis familiei noastre.

Vă rog să ne oferiți acest timp pentru a ne obișnui cu această incredibilă pierdere, nu doar a familiei noastre, ci a întregii lumi!!!”, a scris pe pagina ei de Facebook.

„Întotdeauna avea zâmbetul pe buze. Era mereu fericită”, a declarat una dintre prietenele lui Alexis, Tanya Ricardo. „Multă lume o admira. Era pur și simplu foarte, foarte pozitivă.

Nu știu cine ar fi putut face asta. Oricine a fost, va fi găsit. Vom face tot ceea ce ne stă în putință. În felul acesta, o vom putea lăsa să se odihnească în pace.”

Înainte să moară, Alexis le-ar fi dezvăluit prietenilor ei că depusese actele de divorț de soțul ei, Tom Sharkey (45 de ani). În ciuda jobului de influencer, Alexis ținea intimitățile mariajului ei departe de Instagram.

Foto: Instagram

Citește și:

Simona Halep, despre copii: „Nu aș fi niciodată capabilă să-mi sacrific familia pentru tenis”

Bianca Drăgușanu a confirmat zvonurile despre căsătoria cu Gabi Bădălău

Alexandra Stan și Starlin Medina de la Survivor România 2021, momente tandre

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter