A renunțat la telenovele. Cum arată și cu ce se ocupă azi românca Joana Benedek

De Mădălina Manole, pe
Joana Benedek s-a născut în România, însă a emigrat în 1989 în Venezuela, acolo unde avea stabilit un unchi, cu gândul de a-și găsi de lucru. Apoi s-a mutat în Mexic și a cunoscut succesul atât ca model, cât și ca actriță de telenovele. 

Frumoasă, cu un trup de zeiță și un sex-appeal puternic, Joana Benedek s-a făcut imediat remarcată în lumea telenovelelor, primul său rol primindu-l la vârsta de 17 ani. Pe Joana Benedeck am admirat-o în Amigas y Rivales (Prietene și Rivale), Mujeres engañadas (Femei înșelate), Destilando Amor (Tequila cu suflet de femeie) și Dos ogares (Dragoste la indigo), dar filmele în care a jucat sunt mult mai multe, nefiind, însă, transmise și în România. În 2008 a prezentat Revelionul la postul național de televiziune.

Joana Benedek

Remarcată pe stradă grație frumuseții sale, Joana a fost propusă pentru Miss Venezuela, însă, din cauza faptului că la origini era româncă, nu a putut participa la concursul de frumusețe.

A renunțat la telenovele. Cum arată și cu ce se ocupă azi românca Joana Benedek

Din păcate, Joana Benedek, în vârstă de 46 de ani, s-a retras din lumina reflectoarelor și a renunțat la celebritate în urmă cu șase ani, lăsând totul sub umbra misterului. Se pare că decizia radicală a actriței ar fi avut și o oarecare legătură cu moartea tatălui său, care a rămas să locuiască în continuare în țară.

Pasionată de dezvoltarea personală, Joana Benedek a urmat cursuri și specializări în acest sens și de curând s-a aflat și cu ce s-a ocupat în toată această perioadă în care nu a mai jucat în telenovele. Conform TV y Novelas, Joana Benedek ține discursuri motivaționale, denumite Charlas și Joana, în călătoria ta interioară.

CHARLAS CON JOANA EN TU VIAJE INTERIOR… 10 y 11 „Dios versus Ciencia”- con el Prof. Dr. Academico GERARDO MARTIN GONZALEZ LOPEZ. Medico-científico en Terapia regenerativa con células-Madre. (Stem cell therapy) #mexicanosexcepcionales Los espero también en mi canal de YouTube para que vean la entrevista en totalidad. Parte 1: https://youtu.be/Z4NajqsWGvw Parte 2: https://youtu.be/f0-swv-c6AI No pude transmitir la conferencia del Dr. Gerardo Gonzalez por falta de señal, pero aquí esta la charla con este hermoso ser humano, que antes de ser un brillante medico-científico es un eterno enamorado de Dios. Y es orgullosamente mexicano! #mexicomagicoypositivo Y tb esta en mi Fb: https://www.facebook.com/joana.benedek/posts/1310202432398503 Con Dios siempre en el Alma! Doamne ajuta! Joana⭐️

A post shared by Joana Benedek (@joana_benedek) on

Noua ipostază, de speaker motivațional, o prinde de minune și nu putem să nu admirăm că actrița strălucește și pare absolut neschimbată, cu toate că postările cu trupu-i dezgolit și în ipostaze provocatoare au fost înlocuite cu postări cu tematică religioasă.

Citește și – O știi din telenovele, dar azi e alt om. Și-a schimbat religia, numele și înfățișarea. Despre cine este vorba!

Citește și – Cum arată Adamari Lopez (Amigas y Rivales) la 46 de ani. Actrița de telenovele este neschimbată

Sursă foto: Instagram, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter