Poliția Română angajează din nou civili. Ce posturi sunt scoase la concurs

De Oana Dinu, pe
Poliția Română scoate la concurs posturi cu încadrare din sursă externă. Cei care își doresc o carieră în acest domeniu se pot înscrie până în data de 22 ianuarie. 

Ministerul de Interne (MAI) face noi angajări din rândul civililor. Există 290 de posturi ce urmează să fie ocupate de cei care își doresc să lucreze în Poliția Română. Dintre toate, unul urmează să fie ocupat prin reîncadrare, conform observator.tv.

Cele mai multe funcții libere sunt de ofițer (219), după care urmează cele de agenți (18+1 reîncadrare) și personal contractual (52), în domenii precum criminalistică, investigații criminale, economic, combaterea criminalității organizate, comunicare și relații publice, logistică, secretariat, resurse umane, intervenții și acțiuni speciale, cazier judiciar, statistică și evidență operativă, poliție rutieră, psihologie.

Cei care își doresc să participe, trebuie să meargă la sediile unităților de poliție care au scos posturile la concurs și să depună dosarul cu documentele necesare, ținând cont de condițiile legale pe care trebuie să le îndeplinească.

Modul în care se vor desfășura concursurile, dar și informații despre condițiile de participare puteți găsi pe site-ul Poliţiei Române şi pe site-urile unităților teritoriale de poliție.

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter