O femeie a comandat online un telefon mobil, însă în cutie a găsit plastilină

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 08 februarie 2019, 13:24
O femeie din Craiova și-a comandat online un telefon mobil pentru care a plătit 6.800 de lei, însă în momentul în care a deschis cutia a avut parte de o surpriză neplăcută: în locul telefonului se afla plastilină.

Femeia a spus că voia să cumpere telefonul dorit pe loc, însă nu era pe stoc, așa că a plasat o comandă online. Smartphone-ul a ajuns în magazin pe data de 31 ianuarie iar la ridicare, când a desfăcut cutia în magazin, a avut parte de un șoc.

La o săptămână de la incident, Poliția din Județul Mureș susține că a identificat trei bărbați bănuiți de comiterea infracțiunii de înșelăciune în formă continuată. Prejudiciul cauzat de aceștia este de 140.000 lei.

Potrivit cercetărilor, în perioada ianuarie-februarie 2019, un bărbat în vârstă de 29 de ani din Târgu Mureș ar fi plasat online comenzi de telefoane mobile către societăți ce comercializează bunuri electronice și electrocasnice, prin furnizarea de date de contact ale unor persoane fictive.

Ulterior, după ce a intrat în posesia coletelor, acesta și-a însușit bunurile pe care le-a înlocuit cu bucăți de plastilină.

Se pare că bărbatul a avut doi complici, ambii în vârstă de 21 de ani, din județul Mureș, ce lucrează la o firmă de curierat din Târgu Mureș.

După ce au înlocuit telefoanele mobile cu plastilină, curierii au returnat coletele sub pretextul că nu au fost ridicate de către destinatari. Apoi, telefoanele au ajuns la alți cumpărători, precum tânăra din Craiova.

Bărbatul de 29 de ani a fost reținut de polițiști.

Sursă foto: Poliția Română

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter