HUAWEI Mate 40 Pro, cadoul ideal de sărbători pentru iubitorii de tehnologie

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 22 decembrie 2020, 14:12
A zecea generațe Mate impresionează nu doar prin performanțele fără precedent, ci și prin experiența de utilizare de neegalat, ambele calități regăsindu-se în seria HUAWEI Mate 40.

HUAWEI Mate 40 reprezintă cea mai recentă inovație din gama Mate. Cu telefoanele HUAWEI Mate 40 Pro și HUAWEI Mate 40 Pro+, utilizatorii sunt invitați să facă un pas spre viitor prin intermediul specificațiilor de ultimă oră. Noile dispozitive sunt echipate cu cele mai performante tehnologii HUAWEI, consemnând devotamentul companiei față de inovație.

HUAWEI Mate 40 Pro, cadoul ideal de sărbători pentru iubitorii de tehnologie

Seria HUAWEI Mate 40 pornește de la ADN-ul seriei Mate, ducând-o pe aceasta din urmă pe noi culmi. Noua serie este optimizată, astfel încât oferă o experiență complexă și captivantă de utilizare, prin primul și singurul SoC 5G de 5 nm din lume, sistemul de cameră cinematică Ultra Vision, designul emblematic Space Ring și o experiență digitală mai inteligentă.

„În fiecare an, HUAWEI Mate Series oferă cea mai captivantă tehnologie într-un pachet impresionant”, a explicat Richard Yu, Director Executiv și CEO, Huawei Consumer Business Group. „Acesta este ADN-ul seriei Mate și este posibil datorită dedicării noastre pentru inovație. În aceste vremuri fără precedent, ne menținem angajamentul de a crea un viitor mai bun, cu o tehnologie inovatoare cu impact pozitiv și semnificativ asupra vieții consumatorilor. Vom continua să colaborăm îndeaproape cu partenerii noștri pentru a le oferi experiența Seamless AI Life consumatorilor din întreaga lume”.

Designul futurist Space Ring al seriei Mate 40

HUAWEI Mate 40 Pro, cadoul ideal de sărbători pentru iubitorii de tehnologie

Atât HUAWEI Mate 40 Pro, cât și și HUAWEI Mate 40 Pro+ combină designul emblematic, tehnologia futuristă și precizia imbatabilă. Ecranul HUAWEI 88° Horizon oferă un afișaj fără compromisuri – ba mai mult, curbele netede ale ecranului oferă un plus de confort atunci când sunt ținute în mână.

Un alt plus al telefoanelor din gama Mate 40 îl constituie rezistența la praf și apă IP 68. Astfel, dacă îndemânarea nu este punctul tău forte, nu trebuie să îți faci griji. Totodată, comenzile de volum virtuale și fizice, precum și algoritmii de prevenire a atingerilor greșite fac din experiența folosirii acestor telefoane o adevărată plăcere.

Camera frontală de pe cele două telefoane noi vine cu un decupaj mai mic, cu tehnologie 3D Face Unlock, o cameră selfie cu unghi ultra-larg și un senzor de gesturi cu un nivel ridicat de precizie. Dincolo de toate acestea însă, un punct focal al noului telefon este designul Space Ring. Space Ring reprezintă o evoluție a designului circular și simetric emblematic pentru seria HUAWEI Mate.

Seria Mate 40 aduce în prim plan culori din alte galaxii

HUAWEI Mate 40 Pro, cadoul ideal de sărbători pentru iubitorii de tehnologie

Extrem de atractive, smartphone-urile HUAWEI Mate 40 Pro și HUAWEI Mate 40 Pro+ vin cu un decupaj mai mic pentru camera frontală ce dispune de tehnologie 3D Face Unlock, o cameră selfie cu unghi ultra-larg și un senzor de gesturi extrem de precis.

Un atu demn de luat în seamă este camera Selfie Ultra Vision de pe HUAWEI Mate 40 Pro și HUAWEI Mate 40 Pro+. Această cameră duce vlogging-ul și selfie-urile pe noi culmi, cu suport pentru captură video 4K și opțiune de fotografiere într-unul din cele trei câmpuri vizuale disponibile, de la aproape și personal la ultra-wide.

HUAWEI Mate 40 Pro și HUAWEI Mate 40 Pro+ sunt disponibile în nuanțele Black, White și Mystic Silver. Finisajul cu efect de schimbare a culorii imprimă ideea de mister și unicitate. Există însă și două variante cu piele vegană, în nuanțele Sunflower Yellow și Olive Green.

Totodată, HUAWEI Mate 40 Pro+ prezintă în partea din spate un panou din ceramică nano-tech rafinat disponibil în două culori emblematice: Ceramic White și Ceramic Black.

Kirin 9000 aduce un nou standard de performanță serie Mate 40

HUAWEI Mate 40 Pro, cadoul ideal de sărbători pentru iubitorii de tehnologie

 

Alimentând cel mai bun telefon Mate din toate timpurile, seria Kirin 9000 este complet echipată pentru 5G și capabilă să gestioneze cu ușurință calcule complexe și operațiuni multi-tasking. Aceasta este integrată în HUAWEI Mate 40 Pro și HUAWEI Mate 40 Pro+, reprezentând cel mai sofisticat SoC 5G pe 5 nm disponibil, oferind performanțe și eficiență energetică mult îmbunătățite.

O altă inovație este reprezentată de unitatea de procesare grafică GPU Mali-G78 24-core de pe HUAWEI Mate 40 Pro și HUAWEI Mate 40 Pro+. GPU Mali-G78 24-core este cel mai puternic GPU văzut vreodată pe un dispozitiv Huawei. Aceasta oferă o performanță grafică avansată și o experiență audio-vizuală uimitoare. Mai mult, capacitatea de reacție este mai mare, iar motorul liniar oferă feedback haptic pentru a corespunde cu experiența vizuală. Această configurație este desăvârșită de două difuzoare stereo, care oferă experiențe cinematice cu super bas stereo.

Pentru mai multe informații despre telefoanele HUAWEI Mate 40 Pro și HUAWEI Mate 40 Pro+, și nu numai, vizitați: http://consumer.huawei.com/ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter