(P) Tehnologia 5G atinge noi culmi și este mai accesibilă ca oricând cu telefonul realme 8 5G

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 13 mai 2021, 09:36

Tehnologia 5G schimbă și îmbunătățește modul prin care lumea comunică. E momentul ideal să îi dai și tu o șansă cu telefonul realme 8 5G.

Dar ce este, de fapt, tehnologia 5G? Pe scurt, este a cincea generație de comunicare folosită de rețelele de telecomunicații. Este cel mai nou standard de comunicare wireless, la nivel global, predecesorii săi fiind tehnologiile 1G, 2G, 3G și 4G.

Dacă tehnologia 2G aducea apeluri și mesaje de tip SMS, 3G aducea apeluri video realizate pe telefon printr-o conexiune de date mobile. A 4-a generație, adica tehnologia pe care o folosim și in prezent și anume 4G, a adus la data apariției streaming video pe platforme de tip YouTube și Netflix.

Ce aduce nou tehnologia 5G? Posibilitatea de a conecta nu doar oamenii, ci și mașinăriile, dispozitivele și obiectele. Internetul va fi dus la un nou nivel cu ajutorul tehnologiei 5G. Vitezele vor fi mai mari, iar acest lucru va permite primirea unei cantități mai mari de conținut în același timp. De asemenea, lag-ul sau ping-ul va fi mult redus, lucru ce va putea duce la un control de la distanța mai precis a unor mașinării sau obiecte. De exemplu condusul autonom sau operarea unui robot de la distanță în timp real. 

Dacă locuiești într-o casă cu dispozitive inteligente, poți conecta simultan telefoanele, aparatura electrocasnică, gadget-urile tale preferate, sistemul de securitate și automobilul la același dispozitiv. Experiența este comparabilă cu ceea ce oamenii din secolul douăzeci sperau că se va întâmpla în secolul douăzeci și unu, când tehnologia urma să atingă noi culmi.

Astăzi, tehnologia 5G promite să ne ușureze viața și modul în care ne raportăm la comunicarea wireless,  ridicând standardul la un nivel nemaiîntâlnit.

Telefonul realme 8 5G te ajută să ții pasul cu tehnologia

(P) Tehnologia 5G atinge noi culmi și este mai accesibilă ca oricând cu telefonul realme 8 5G

Pe cât de atrăgătoare și promițătoare este tehnologia 5G, pe atât de inaccesibilă poate să fie dacă este să ne raportăm la cât costă dispozitivele care dispun de ea. Totuși, daca ne uitam unde trebuie realizăm ca tehnologia de ultimă generație poate fi și accesibilă.

Pentru a rămâne în pas cu tehnologia și a nu îți face datorii la bancă în același timp, telefonul realme 8 5G îți stă la dispoziție. Partea care pe noi ne-a cucerit iremediabil este faptul că acesta se anunță a fi unul dintre cele mai accesibile telefoane 5G de pe piață. Va fi listat pe 18 mai la prețul de 1029,99 lei (varianta cu 64 GB stocare), și 1129.99 lei (varianta cu 128GB stocare).

Cu un design stilat, ideal pentru persoanele tinere, care pun preț pe eleganță și estetică, realme 8 5G este alegerea potrivită dacă ești în căutarea unui nou telefon. Este foarte subțire, având doar 8,5 mm grosime, un ecran de 6,5 inch cu o rată de refresh de 90Hz.

Bateria telefonului realme 8 5G este una generoasă, de 5.000 mAh, ceea ce îți garantează că vei putea să îți folosești telefonul fără să te îngrijorezi că se va descărca imediat. În plus, atunci când vine momentul să îl încarci, acesta beneficiază de funcție de încărcare rapidă

Are senzor de amprentă și un touch sampling rate de 180Hz, pentru ca tu să te bucuri de o experiență de folosire ușoară și cu adevărat user-friendly. Și pentru că pozele calitative sunt mereu importante, camera principală a telefonului este de 48 MP, pe când cea frontală este de 16 MP.

Descoperă mai multe despre inovatorul telefon realme 8 5G aicirealme 8 5G va fi disponibil la partenerii locali începând cu 18 mai, fiind în oferta specială pentru primele trei zile de vânzare la un preţ ce porneşte de la 879,99 lei.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter