(P) Cum să creezi ilustrația perfectă pentru personalizarea husei unui telefon?

De unica, pe Ultimul update Vineri, 28 iunie 2019, 13:50

Pe piață există sute, poate chiar mii de modele de huse pentru telefon și tot nu găsești modelul perfect care să îți reflecte personalitatea? Înseamnă că trebuie să iei problema în propriile mâini și să realizezi de unul singur ilustrația perfectă pentru telefonul tău sau al cuiva căruia vrei să-i faci un cadou.

Să realizezi o husă personalizată pentru orice tip de telefon mobil este o nimica toată! După ce treci marele hop constând în realizarea ilustrației propriu-zise, tot ce trebuie să faci este să accesezi secțiunea huse personalizate a site-ului itelmobile.ro, să selectezi modelul telefonului tău și să încarci o imagine cu ilustrația ta scanată. Tariful pentru acest serviciu este mai mult decât convenabil și astfel ai satisfacția că nicăieri în lume nu mai există o husă cu exact același model ca cea a telefonului tău.

Acum, întorcându-ne la partea dificilă – ilustrația, ți-am pregătit în continuare o listă cu instrucțiuni pe care, dacă le vei aborda una câte una, vei fi capabil să obții o ilustrație care să merite a fi transformată într-o husă de telefon personalizată.

5 Pași pentru a realiza o ilustrație originală pentru o husă de telefon

#1 Renunță la preconcepții!

Înainte de a începe, scoate-ți din cap următoarele fraze care te țin în loc:

・Nu știu să desenez;

・Nu am talent;

・Nu am desenat niciodată;

・Nu am inspirație.

Apoi, după ce ți-ai promis că nu vei folosi niciuna din frazele de mai sus pe toată durata proiectului, fă puțină documentare și pur și simplu caută pe Google cuvântul ilustrație. Vei descoperi o mulțime de artiști, stiluri și bineînțeles, ilustrații care să te inspire.

Aruncă un ochi atât pe lucrările sofisticate, cât și cele simple și minimaliste ca cele ale artistului Mark Gonzales de exemplu, un ilustrator recunoscut la nivel mondial pentru modestia desenelor sale.

#2 Pregătește-ți uneltele necesare

Pentru ca ilustrația ta să arate cât mai profesionist, vei avea nevoie de câteva instrumente de scris și hârtie. Pentru început, poți folosi ce ai prin casă. Dar înainte de a te pune pe treabă, fă bine și strânge la un loc toate instrumentele de scris pe care le deții pentru a nu fi nevoie să cotrobăi prin sertare tocmai în momentul în care te lovește inspirația.

Un creion bine ascuțit, gumă de șters, pixuri cu gel, carioci, markere și creioane colorate sunt minimul necesar pe care este recomandat să-l ai la încemână.

#3 Ia-ți o foaie și un pix și mâzgălește

Nu există persoană care cel puțin în școală să nu fi mâzgălit pe coli albe sau colțurile caietelor cel puțin atunci când orele materiilor mai puțin plăcute deveneau prea lungi. Toată lumea știe cum să mâzgălească și cu puțină îndrumare, oricine poate să transforme mâzgălelile în ilustrații originale.

De aceea, înainte de a realiza ilustrația care-ți va decora telefonul, exersează puțin și testează-ți abilitățile înnăscute de artist. După ce ți-ai primit doza de inspirație, ia o coală albă de hârtie și ceva de scris, golește-ți mintea de gânduri și începe să mâzgălești. Vei vedea cum la un moment dat, pe măsură ce coala se umple de cerneală, mâna începe să se miște singură trasând modele unicat. Fă procesul chiar și mai distractiv punând pe fundal muzica preferată.

#4 Treci la fapte

Ai renunțat la preconcepții; Te-ai inspirat; Ți-ai pregătit uneltele necesare; Ai exersat; Este timpul să treci la fapte! După sesiunea de mâzgăleli mai mult ca sigur ai descoperit un pattern preferat sau măcar un desen la care ești bun. Reprodu-l de data aceasta cu mai multă seriozitate, mai întâi în creion și apoi colorat, cu pixurile și creioanele colorate din arsenalul tău.

Cu cât vei pune mai mult accent pe contur și culoare, cu atât ilustrația ta va arăta mai profesional. Nu-ți fă griji dacă nu ai la îndemână chiar toate culorile pe care ți le-ai fi dorit. La urma urmei este o ilustrație și în desenul tău orice formă poate căpăta orice culoare, chiar dacă nu corespunde cu realitatea. Florile verzi, un soare albastru sau copacii mov vor da ilustrației tale un plus de originalitate.

#5 Scanează, încarcă și bucură-te de husa ta originală

Acum că ai terminat ilustrația, scaneaz-o și folosește site-ul itelmobile.ro pentru a o transforma într-o husă personalizată. Odată comandată, husa va ajunge la tine în doar câteva zile lucrătoare și astfel vei obține o piesă cu totul și cu totul originală cu care, cine știe, probabil te vei reprofila și vei descoperi plăcerea unei noi cariere?

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter