Noi detalii despre crima de la Ghimpați. Ce s-a descoperit în ADN-ul femeii ucise

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 05 noiembrie 2020, 11:30
După dispariția unei tinere din București, o crimă înfiorătoare a fost descoperită la Ghimpați, în județul Giurgiu. Anchetatorii au crezut inițial că victima este fata dispărută, dar testul ADN a arătat altceva. 

Simona Ghinea, o tânără în vârstă de 22 de ani, a dispărut din București în urmă cu aproximativ o săptămână. În aceeași perioadă, un șofer a alertat autoritățile cu privire la un incendiu de pe câmp, în raza localității Ghimpați, județul Giurgiu. Anchetatorii au descoperit la fața locului o valiză care ardea în timp ce în interiorul ei se afla trupul unei fete.

Citește online gratuit numărul de noiembrie al revistei Unica

„Am fost la fața locului, am găsit o persoană ghemuită, cadavrul a fost ridicat de organele de cercetare și dus la IML. 99 la sută era carbonizată. Fata era legată cu mâinile la spate, cu sârmă, se vedea”, a declarat Constantin Cărăpănceanu, primarul din Ghimpați, potrivit Digi24.

Procurorii iau în calcul ipoteza unei crime cu premeditare. Medicii legiști au stabilit că tânăra decedase cu două ore înainte de a fi arsă. Cauza decesului ar fi fost o hemoragie provocată de un traumatism. Aceasta ar fi primit mai multe lovituri cu un corp dur în mai multe zone ale corpului. După ce a fost torturată și ucisă, victima ar fost apoi băgată într-o valiză cu mâinile legate la spate.

Fata dispărută din București nu este victima de la Ghimpați

Primele informații au arătat că aceasta ar fi avut între 20 și 30 de ani, înălțimea 1,60-1,65 m, greutatea 50-55 kg, corpolență atletică, părul șaten.

S-a spus că victima ar fi una și aceeași cu tânăra dispărută, însă testul ADN ar fi arătat contrariul. Între timp, Simona ar fi fost găsită. Aceasta ar fi internată la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia”, potrivit playtech.ro.

Citește și: Povestea băiatului de 11 ani condamnat la 9 ani de închisoare pentru o crimă pe care nu a comis-o

Anchetatorii încearcă acum să afle cine este de fapt victima incendiată pe marginea şoselei dintre satele Valea Plopilor şi Ghimpaţi. Pe baza datelor adunate, aceștia au reușit să facă portretul robot al tinerei. Persoanele care recunosc trăsăturile enunţate de către Poliţie sunt rugate să apeleze la cea mai apropiată secţie pentru a oferi mai multe informaţii.

Noi detalii despre crima de la Ghimpați. Ce s-a descoperit în ADN-ul femeii ucise

Sursă foto: Adevărul.ro, Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter