Marilyn Manson, acuzat de fosta logodnică de abuz fizic, psihologic și sexual

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Miercuri, 03 februarie 2021, 13:25

Actrița Evan Rachel Wood (33 de ani), care a fost logodită cu artistul Marilyn Manson (52 de ani) în 2010, a dezvăluit în mediul online că solistul a abuzat-o „oribil” mai mulți ani la rând.

Marilyn Manson, acuzat de fosta logodnică de abuz fizic, psihologic și sexual

Actrița l-a acuzat pe cântăreț de abuz pe Instagram. „Numele agresorului meu este Brian Warner, cunoscut de public drept Marilyn Manson”, a scris Evan pe Instagram. „M-a îngrijit în timpul adolescenței apoi m-a abuzat oribil mai mulți ani la rând. Am fost spălată pe creier și manipulată să mă supun.

M-am săturat să trăiesc cu frica de represalii, calomnii sau șantaj. Sunt aici ca să expun acest bărbat periculos și să acuz numeroasele industrii care i-au permis să facă asta. Mă alătur victimelor care au avut curajul să vorbească despre experiența lor.”

Relația dintre Evan și Marilyn a devenit publică în anul 2007, când ea avea 19 ani și el 38. S-au logodit în 2010 și s-au despărțit un an mai târziu. Evan a mai vorbit despre abuz în trecut, însă nu a dezvăluit numele agresorilor ei.

Într-un interviu din 2016, Evan a dezvăluit că a fost abuzată „fizic, psihologic și sexual”. „Am fost violată de un partener în timpul în care eram împreună”, a declarat atunci.

„Într-un alt context, am fost violată de proprietarul unui bar … Nu cred că mai trăim în timpuri în care oamenii trebuie să tacă”, a continuat.

Potrivit The Hollywood Reporter, în mai 2018, împotriva lui Manson a fost depusă o plângere privind crime sexuale nespecificate, dar care au avut loc începând din anul 2011. Procurorul de district a respins cazul pentru că termenul de prescripție expirase și din pricina „absenței coroborării”.

Ulterior, avocatul lui Manson a declarat că acuzațiile sunt categoric negate de solist. Încă nu se știe cine a depus plângerea. Într-un interviu din 2009, Manson declara: „În fiecare zi am fantezii în care îi zdrobesc [lui Evan] craniul cu un baros”.

În noiembrie 2020, echipa lui Manson a declarat că acel interviu a fost o „mișcarea teatrală a starului rock pentru a-și promova noua piesă și [că ce a spus] nu era real”.

Manson nu a comentat acuzațiile actriței, însă casa de discuri care-l reprezenta a încheiat colaborarea cu el. „În urma acuzațiilor făcute de Evan Rachel Wood și de alte femei la adresa lui Marilyn Manson, Loma Vista renunță complet la promovarea noului său album.”

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Andreea Mantea a răspândit zvonuri despre Ilinca Vandici la Kanal D

Ion Dichiseanu, în stare gravă la spital. Actorul se află internat la terapie intensivă

Actorii Simon Baker și Rebecca Rigg s-au separat după 29 de ani de relație

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter