Moș Crăciun, infectat cu noul coronavirus la o paradă

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 15 decembrie 2020, 11:22
Moș Crăciun a fost testat pozitiv pentru COVID-19 după ce a participat la o paradă în orașul Ludowici din Georgia, SUA. Acesta a făcut fotografii cu aproximativ 50 de copii prezenți la eveniment.

Doi actori care au avut rolurile de „Moș Crăciun” și „Doamna Crăciun”, au fost infectați cu noul coronavirus după ce s-au pozat cu copiii prezenți la Parada de Crăciun din Ludowici, Georgia.


„Copiii mei au avut amândoi o poză cu Moș Crăciun, iar zâmbetele lor erau mai mari decât oricare zi când merg la școală, unde există același risc de expunere. Vreau să subliniez în continuare că niciun copil nu a fost obligat să participe la evenimente și că alegerea a fost lăsată exclusiv în mâinile părinților”, a declarat Purtătorul de cuvânt al Camerei de Comerț locale, Robert Parker.

Citește online gratuit numărul de decembrie al revistei Unica AICI.

Acesta a mai spus că „incidentul nu este un motiv de panică” și că evenimentul a adus „o oarecare senzație de normalitate în aceste vremuri dificile”, potrivit Libertatea.ro.

Georgia se confruntă în prezent cu un al treilea val al pandemiei de COVID-19. Statul american a înregistrat un total de 524.000 de cazuri de coronavirus și 9.781 de decese.

Sursă foto: Shutterstock.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter