Este oficial! Mila Kunis şi Ashton Krutcher vor deveni pentru prima dată părinţi

De Geo Berciu, pe

Mila Kunis este însărcinată în patru luni, afirmă presa de peste ocean, iar Ashton Krutcher este în al nouălea cer de fericire la gândul că va deveni tătic.

Mila Kunis şi Ashton Krutcher aşteaptă primul lor copil, iar emoţia este cu atât mai mare cu cât cei doi se pare că vor avea parte nu de unul, ci de doi moştenitori. Cel puţin aşa susţin prietenii celor doi actori, citaţi de cel mai recent număr al revistei americane „OK!”.

Deşi cuplul nu a oferit nici o declaraţie în acest sens, este cunoscută dorinţa celor doi actori de a avea copii. „Îmi doresc foarte tare să îmi întemeiez o familie. Mai bine să fiu îndrăgostită şi să am un copil, decât să fac un film”, declara acum câteva săptămâni Mila Kunis.

Cei doi au început o relaţie în 2012, aproape la un an după ce Ashton Kutcher s-a despărţit de actriţa Demi Moore, după şapte ani de căsnicie. După un proces complicat, care a durat mai bine de un an, Ashton Kutcher a divorţat oficial de Demi Moore, în noiembrie 2013. „Ashton şi Mila au discutat despre căsătorie de ceva vreme”, declarase, încă din luna decembrie, pentru revista People, o sursă apropiată actorului, iar la puţin timp aceasta a fost văzută purtând pe mână un inel de logodnă cu un diamant impresionant.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter