Mihai Bendeac: „Gata! 240 de cereri în 5 minute!” Oferta actorului de pe Facebook

De Unica.ro, pe

Săptămâna viitoare, Antena 1 lansează cel mai ambiţios proiect al anului, TEATRU TV, un program de suflet al lui Mihai Bendeac şi o ocazie de a aduce în casele românilor magia spectacolelor de teatru şi bucuria reîntâlnirii cu actori de seamă. Astăzi, Mihai Bendeac va juca în piesa „Doctori de femei”, spectacol difuzat miercuri, 13 martie, de Antena 1, deschizând astfel mult aşteptata stagiune de TEATRU TV.
Înainte însă de a reveni pe micile ecrane, Mihai Bendeac le-a făcut o ofertă de senzaţie fanilor săi pe Facebook. Le-a testat apetitul pentru teatru, iar rezultatul a fost unul demn de aplauze la scenă deschisă. 

„Gata! 240 de cereri în 5 minute! Să mai zică cineva că nu iubesc românii teatrul!”, aceasta a fost constatarea actorului în faţa numărului impresionant de persoane care au reacţionat la mesajul său. Actorul le-a oferit pe Facebook fanilor 50 de locuri la spectacolul  „Doctori de femei”, iar primii 25 care i-au transmis motivul pentru care ar dori să vadă astăzi piesa live au câştigat o invitaţie dublă. Reacţia promptă şi numărul de răspunsuri nu au fost singurele argumente care l-au determinat pe Bendeac să constate că românii iubesc teatrul. Spectacolul „Doctori de femei”  care se va înregistra astăzi la Teatrul de Comedie va fi jucat cu casa închisă, biletele fiind epuizate în totalitate. 

Din distribuţia spectacolului „Doctori de femei” fac parte: Mihai Bendeac (Bassinet), Adrian Titieni (Aubin), Anca Sigartău (Rosa), Emanuel Pârvu (Moulinaux), Mariana Dănescu (Yvonne), Andreea Vasile (Suzanne), Vlad Corbeanu (Etienne), Gabi Costin (Pomponette), Căţelul Hugo. Regie artistică: Emanuel Pârvu. Designer: Irina Schrotter. Adaptare de Emanuel Pârvu după „Tailleur pour dammes” de George Feydeau. Spectacolul se află în stagiunea actuală a Teatrului Metropolis.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter