Mesajul Sofiei Vicoveanca la moartea Ionelei Prodan: “Am împărțit aceeași cameră”

De Mădălina Manole, pe
Moartea Ionelei Prodan a îndurerat întreaga lume artistică românească. Îndrăgita artistă de muzică populară a murit ca urmare a cumplitului diagnostic de cancer pancreatic, aseară, la spitalul Elias din Capitală, acolo unde era internată de mai multe luni.

Sofia Vicoveanca, colegă de breaslă și bună prietenă cu regretata Ionela Prodan, și-a transmis cu durere omagiile în spațiul virtual. Artista a rememorat un moment plăcut cu Ionela, petrecut într-o excursie, și, totodată, a povestit ceea ce o lega de regretata artistă.

Ionela Prodan si Sofia Vicoveanca

“Îmi pare tare rău să aud că a plecat Ionela Prodan! Era un om cald, care-și iubea foarte mult familia și o interpretă care a creat un stil al ei în folclorul oltenesc! Am fost și în turneu cu ea, în Irlanda, doar noi două, pentru o lună de zile. Am impărtit acceași cameră. Niciodată n-am auzit o vorbă rea de la ea despre vreunul din colegii noștri și, în tot acest timp, ne-am înțeles perfect! Nu am văzut-o nicicând nemulțumită, ci mereu drăguță, înțelegătoare, prietenoasă, fidelă! În fotografie suntem la concertul ei aniversar. Țin minte că eram foarte bolnavă atunci, pe antibiotice, cu glasul așa cum putea fi în acea stare, dar Ionela m-a înțeles, s-a bucurat să mă aibă alături și eu m-am bucurat să fiu parte la acel eveniment important pentru ea! Ionela, îmi pare tare rău că pleci! Dumnezeu să-ți odihnească sufletul și drum lin spre Înalt! Condoleanțe familiei!” – a scris Sofia Vicoveanca pe pagina sa de Facebook.

Trupul neînsuflețit al Ionelei Prodan va fi depus astăzi la capela cimitirului Bellu, începând cu ora 17:00. Ceremonia de înmormântare va avea loc la cimitirul Bellu, joi, 19 aprilie, ora 12.

Citește și – Cum arăta Ionela Prodan în tinerețe

Citește și – Totul despre cancerul pancreatic, boala care a ucis-o pe Ionela Prodan

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter