Mesajele de adio ale vedetelor după moartea Stelei Popescu

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 24 noiembrie 2017, 12:59
Vestea că Stela Popescu, marea doamnă a scenei teatrale românești, a murit a îndurerat o țară întreagă. A fost cea mai iubită actriță de la noi și a jucat, de-a lungul a 40 de ani, roluri nemuritoare alături de tovarășul său de șcenă și bunul său prieten, Alexandru Arșinel.

Moartea neașteptată a Stelei Popescu a îndoliat nu doar lumea teatrului, ci și a micului ecran. Prietenii şi foştii săi colegi de scenă au publicat pe reţelele de socializare mesaje cutremurătoare de adio şi frânturi de amintiri.

Andreea Esca: „Mi-am petrecut ani buni din adolescență în apropierea talentatului cuplu “Stela-Arșinel”, am avut șansa să-i cunosc pe acești oameni care făceau românii să râdă când totul era de plâns, am păstrat apoi legătura cu ei și mi-au dat speranța că și la 80 de ani viața poate fi veselă… Pe Stela Popescu am întâlnit-o ultima dată urcând scara biroului de la AListMagazine unde venea pentru interviu. Mi-a zis : “… nu știam că e la etajul 2, dar noroc că eu dețin secretul tinereții”. Mi l-a și spus dar i-am promis că va rămâne între noi… Și așa va rămâne. Ca și multe alte povești din perioada terasei Boema. Știrea de astăzi m-a dat tare peste cap. La revedere, Stela Popescu! Și mulțumesc!”

Andreea Marin: „Pentru Doamna Stela Popescu nu am doar un mare respect, ci mă leagă de Domnia sa și un sentiment mult mai profund, ca de la mamă la fiică. A fost mereu un exemplu pentru mine de profesionalism, dar și de omenie, modestie, bun simt, generozitate… O Doamnă în adevăratul sens al cuvântului. Ne-am văzut acum două zile și am ras împreună, din nou… Regret nespus… Dumnezeu să o odihnească! Mulțumim pentru darurile de o viață, minunată Doamnă!”

Mihaela Rădulescu: „O voi iubi mereu, iar noi toți o vom prețui mereu pentru tot ce ne-a dăruit… Minunată femeie, genială actriță, regina teatrului de revistă din România… Mi-aduc acum aminte de fiecare întâlnire cu doamna Stela Popescu, căreia n-am putut niciodată să-i spun pe nume, cum mă ruga mereu… Și printre lacrimi, zâmbesc privind-o în imagini vechi… Nu mai e nimeni ca ea… Va iubesc, doamna Stela ! Odihniți-va în pace!”

Citește și – Alexandru Arşinel, prima reacție după moartea Stelei Popescu

Citește și – Coincidență nefastă: Cristina Stamate, găsită în stare de inconștiență în locuința sa

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter